05 / 05 / 2024

bayilik veren gayrimenkul firmaları

bayilik veren gayrimenkul firmaları

Türkiye'de zincir işletmelerin toplam sayısı 2 bin 500'ün üzerinde. Bu işletmelerin toplamda 60 bin kadar şubesi bulunuyor. Franchising sektörünün 2018 yılında 50 milyar dolarlık bir ekosistem yaratması bekleniyor.

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Kamudan 24 ay vadeyle arsa alan DAP Gayrimenkul peşinatı ödedi

İzmir Alaçatı'daki 3 bin 600 metrekare arsa için yapılan ihalede en yüksek teklifi veren DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. peşinatı ödedi. Satış bedelinin kalanı 24 ay taksitle ödenecek.

Çeşme'de gayrimenkul yatırımlarına katlanarak artıyor! Fiyatlar yerinde durmuyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) bünyesinde hizmet veren önde gelen emlak komisyoncularından Özgür Korkmaz, Çeşme'de artan talebin  konut fiyatlarını da artırdığını söyledi. İşte detaylar...

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Kripto parayla gayrimenkul satışında rekor kırıldı! 

Gayrimenkul alımlarında kripto para kullanımına izin veren  Arte Surfside, Mayıs ayında kripto parayla 22,5 milyon dolarlık satış yaptığını açıkladı. 

Mars Gayrimenkul 5. yılını kutladı!

Sakarya’da gayrimenkul danışmanlığı, taahhüt, apart-yurt işletmeciliği, site yönetimi gibi alanlarda başarılı hizmetler veren Mars Gayrimenkul 5. yılını kutluyor...

Herkes merak ediyordu! O tarihte açıklanıyor!

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Ocak ayı kira artış oranlarını merak ediyor. Milyonların merakla beklediği rakamlar, 4 Ocak tarihinde açıklanıyor...

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Türkiye, koronaya rağmen yabancı gayrimenkul yatırımcısının gözdesi!

Gayrimenkul sektörüne yön veren tüm paydaşlar ile sektörün üst düzey yöneticilerinin bir araya geldiği RE360Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın dördüncüsü online olarak düzenlendi.

Herkes merak ediyordu! Yarın açıklanıyor!

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Aralık ayı kira artış oranlarını merak ediyor. Milyonların merakla beklediği rakamlar, yarın saat 10:00'da açıklanıyor...

Gayrimenkul sektörü Kovid-19'la nasıl dönüştü?

Açılış yapamayan oteller, atıl kalan ofisler, yaşam mücadelesi veren AVM’ler, önemi artan lojistik veri merkezleri ile gayrimenkul ve perakende sektörü Kovid-19 salgını sonrasında hızlanan trendler ile topyekün bir dönüşüme girdi.

bayilik veren gayrimenkul firmaları Haberi

bayilik veren gayrimenkul firmaları

Türkiye'de zincir işletmelerin toplam sayısı 2 bin 500'ün üzerinde. Bu işletmelerin toplamda 60 bin kadar şubesi bulunuyor. Franchising sektörünün 2018 yılında 50 milyar dolarlık bir ekosistem yaratması bekleniyor. Türkiye'nin en önemli ve objektif franchising araştırması olan Ekonomistin 'Franchising 100' listesindeki şirketler bu yılın sonuna kadar 2 bin 644 şube açmayı hedefliyor. Franchise vererek büyüyen 100 şirket, binlerce
girişimci adayına da yeni fırsatlar sunacak.

Ekonomist dergisinde yer alan habere göre, Türkiye ve dünyada her geçen yıl franchising sektörü büyüyerek gelişmeye devam ediyor. Franchising sisteminin hızla gelişmesi, yeni yatırımları ve işbirliklerini de beraberinde getiriyor. Bu yöntemin yaygınlaşmasının nedenleri arasında gerekli sermaye tutarının düşüklüğü, girişimcinin motivasyonunun yüksekliği, sistemin standart olması, kabul görmüş bir marka ve kontrol mekanizması bulunması gibi etkenleri sıralayabiliriz.

Son yıllarda alışveriş merkezlerinin...