05 / 05 / 2024

Baymak kombi kampanyası

Baymak kombi kampanyası

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?

Kombi ve Kurutma Makinesi alanlara 2 bin TL indirim kampanyası Beko'da! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko kombi ve kurutma makinesi alacakları sevindirecek bir kampanya başlattı. Marka bu iki ürünü birlikte alanlara anında 2 bin TL indirim kampanyası ile bütçesi kısıtlı olanlara rahat bir nefes aldırdı.

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Beko'dan Şubat kampanyası! Kombi ve Kurutma Makinesi alanlara 2 bin TL özel indirim! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko, Şubat ayına indirim ile "merhaba" dedi. Şirket, Kombi ve Kurutma Makinesi alanlara 2 bin TL özel indirim uyguluyor. İşte detaylar...

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Baymak'tan kombi alana Rowenta’dan elektrikli süpürge hediye!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Baymak Premix Yoğuşmalı Kombi zararlı gaz emisyonu sağlıyor!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak tarafından tasarlanan ve üretilen yoğuşmalı kombiler çok sessiz yapılarının yanı sıra düşük zararlı gaz emisyonu ile çevreci ve uzun ömürlü olma özelliğine de sahip.

Baymak Çin'e kombi satan ilk Türk firması oldu!

2015'te faaliyet kârını yüzde 10 artırarak BDR Thermea'nın en başarılı grup şirketleri arasına giren Baymak'ın ihracatı da aynı oranda arttı.

Termo Teknik LOGIC Kombi +3 yıl ek garanti kampanyası devam ediyor!

Premix yoğuşmalı kombi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, yoğun talep üzerine, 31 Aralık 2015’de sona eren “+3 yıl ek garanti” kampanyasını 31 Mart 2016’ya kadar uzattı.

Airfel'den kombi bakım hizmetlerinde yüzde 20 indirim!

Kullanıcılarını güvenli bir şekilde kışa hazırlamak için “Kombi Bakım Kampanyası’ düzenleyen Airfel, 30 Aralık 2015 tarihine kadar müşterilerine yüzde 20’ye varan indirimle bakım hizmeti sunuyor.

Baymak kombi kampanyası Haberi

Baymak kombi kampanyası

Baymak’ın Hollanda teknolojisi ile ürettiği idee kombi, yüksek performansı, küçük ve zarif tasarımı, sessiz çalışma özelliği ile aradığınız teknolojiyi ve estetiği bir araya getiriyor. Baymak idee ve Rowenta toz torbasız elektrikli süpürge kampanyası, kombisini değiştirmek ya da yeni kombi almak isteyen herkesi Baymak bayilerine bekliyor. 


İdee kombiler ayrıca Garanti Bonus’a özel 9  taksit fırsatı sunuyor....