02 / 05 / 2024

baymak sessiz kombi

baymak sessiz kombi

Baymak Idee kombi hem sessiz hem de küçük olma özelliğiyle dar alanlara monte edilebiliyor. Baymak Idee tüketici için son derece konforlu olması, kurulum kolaylığı, düşük bakım maliyetiyle Türkiye pazarında dikkat çekiyor...

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Kışın kombi kapatan kat maliklerine uyarı: Komşunuz dava açıp, zarar talebinde bulunabilir

Havaların soğumasıyla birlikte kombiler yakılmaya başlandı. Ancak kışın kombi kapatanlara peş peşe uyarı geldi. Böyle bir durumda komşular ile mahkemelik olabilirsiniz.

Ev sahibi ve kiracılar bunu merak ediyor! Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı masrafları kime ait? İşte cevabı...

Kışın yaklaşması ve havaların soğuması ile beraber kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile konut sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya aitken parça değişikliği ve tamir konut sahibinin sorumluluğunda yer alıyor. İşte yasal hakların detayları...

Daewoo Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabının cazip fiyatını görenler resmen şoke olacak!

Beyaz eşya sektöründe Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen Daewoo, bu konuda devrim niteliğinde bir buzdolabı üretti. Daewoo, Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabını uygun fiyatla piyasaya sundu.

BİM’de fastfryer 2 bin 499 TL’ye, akım korumalı uzatma kablosu 119 TL’ye, sessiz ve kablosuz mouse 199 TL’ye düştü!

BİM, yeni haftaya fırtına gibi indirimlerle girecek. Bu kapsamda, fastfryer 2 bin 499 TL’ye, akım korumalı uzatma kablosu 119 TL’ye, sessiz ve kablosuz mouse 199 TL’ye düşecek. İşte 27 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

Volkswagen Transporter Kombi’deki bu indirim çok konuşulacak! Hemen bakın!

Volkswagen Transporter Kombi nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, Transporter Kombi modeline büyük indirim yaparken indirimi duyanların ağzı açık kaldı. 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı yüzde 21 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor?

Herkes soğanın fiyatını konuşulurken o ürünün fiyatı sessiz sedasız 100 TL oldu!

Soğan fiyatlarına gelen zamlar sonrası kilosu tezgahlarda 30 liraya kadar çıkmıştı. Fakat sivri biberin fiyatı soğanın gölgesinde 100 TL’ye çıktı. Mart ayında soğanı takip ederek fiyatı en çok pahalanan üçüncü ürün olan sivri biberin kilosu sessiz sedasız 100 TL’yi buldu.

baymak sessiz kombi Haberi

baymak sessiz kombi


Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, Hollandalı BDR Thermea’ya satılmasının ardından yeni yoğuşmalı kombiyi piyasaya sundu.


Baymak’ın “yoğuşma kombi teknolojisi” gibi yeni teknolojileri benimsediğini ifade eden BDR Thermea Grup CEO’su Rob Van Banning, bir sonraki adım için zamanın geldiğini söyledi. Yeni bir yoğuşmalı kombi teknolojisini Türkiye pazarına sunulduğunu belirten Banning, Idee ismiyle pazara sunulan kombinin oldukça sessiz olduğunu, küçük olma özelliğiyle de dar alanlara monte edilebileceğini ifade etti. Banning, “Baymak Idee’nin tüketici için son derece konforlu olması, kurulum kolaylığı, düşük bakım maliyetiyle Türkiye pazarı için çok yüksek beklentilere sahibiz.” dedi. Hollanda Teknolojisi ile birleştiklerini ifade eden Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, 2013’ün ilk 6 ayında iklimlendirme sektörü küçülürken Baymak’ın satışlarını yüzde 7 artırdığını belirtti. Çolak,  yoğuşmalı kombi satışlarını yüzde 19, merkezi...