05 / 05 / 2024

bayrak tepe üssü sosyal tesis

bayrak tepe üssü sosyal tesis

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Bayrak Tepe Üs Bölgesi, emniyet ve belediye tarafından sosyal tesise dönüştürülüyor. Üs bölgesine yarı olimpik yüzme havuzu, kafeterya ve seyir terası inşa ediliyor. 

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Hakkari Çukurca'ya sosyal tesis müjdesi! 

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Bayrak Tepe Üs Bölgesi, emniyet ve belediye tarafından sosyal tesise dönüştürülüyor. Üs bölgesine yarı olimpik yüzme havuzu, kafeterya ve seyir terası inşa ediliyor. 

Hakkari Çukurca'ya turizm tesisi yapılacak!

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde daha önce polis ekiplerinin nöbet noktası olarak kullandığı 1600 rakımdaki Bayrak Tepe'de tam donanımlı dev bir turizm tesisi kurulması planlanıyor. 

Bayrak Tepe Tabiat Parkı'nda yol çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yerli ve yabancı turistleri Samsun’a çekmek adına projeler gerçekleştirmek amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı 3 tabiat parkından birisi olan Bayrak Tepe’de çalışmalar son sürat devam ediyor.

Sevil Sabancı Şişli Kuştepe'de 34 milyon TL'ye otel inşa ediyor!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı, SS Otelcilik adıyla bir şirket kurmuştu. Sabancı, ilk oteli için Kuştepe'de 34 milyon liraya mal olacak otel inşaatına başladı.

Tepe İnşaat'ın Maltepe arsası görüntülendi!

Tepe İnşaat'ın Maltepe arsasını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Tepe Park Akfırat'ta son 12 villa! 920 bin liraya!

Tepe Park projesi kapsamında son 12 villanın satışı devam ediyor. Proje kapsamında yer alan villaların teslimatları da hemen yapılıyor

Başakşehir Bahçe Tepe İstanbul projesi 11 soruda mercek altında!

Şu an ön talep sürecinde olan Başakşehir Bahçe Tepe İstanbul projesinde resmi satışlar önümüzdeki Eylül ayında başlayacak

Tatil beldeleri Mavi Bayrak için arıtma tesisi yarışında!

Mavi Bayrak’lı plaj bakımından dünya 4’üncüsü olan Türkiye’de birçok tatil beldesi de arıtma tesisi yaptırıyor

Nevzat Anarat vefat etti: Tepe Grubu'nun acı günü!

Tepe Grubu eski Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Anarat hayata veda etti. Anarat'ın cenazesi, 24 Temmuz 2012 Salı günü Bilkent Doğramacazade Ali Paşa Camii'nden öğle namazını müteakiben Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek

Tepe Park Sitesi'nde 920 bin liraya villa! Hemen teslim!

Tepe Park Evleri kapsamında villaların fiyatları 920 bin liradan başlıyor. Projede teslimatlar hemen yapılıyor

Tepe Home'lu Yalan Dünya'dan sezon finali!

Tepe Home markalı mobilya ve aksesuarlarıyla dikkat çeken Yalan Dünya dizisi, hafızalardan silinmeyecek finaliyle sezona veda etti

Otağtepe Koru Konakları’nda maksimum metrekare satış fiyatı 3 bi

Koru Konakları Otağtepe projesinde ilk etap önümüzdeki Ağustos ayında teslim edilecek…

bayrak tepe üssü sosyal tesis Haberi

bayrak tepe üssü sosyal tesis

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Bayrak Tepe Üs Bölgesi, emniyet ve belediye tarafından sosyal tesise dönüştürülüyor. Huzur ortamının sağlanmasıyla artık gerek duyulmayan üs bölgesine yarı olimpik bir yüzme havuzu, kafeterya ve seyir terası inşa ediliyor. 

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hakkari kent merkezine yaklaşık 80 kilometre uzaklıkta bulunan 10 bin nüfuslu Çukurca ilçesinde çok önemli değişimler yaşanıyor. Sosyal yaşama dönük önemli değişimler yaşanmaya başlandı. İlçe merkezine yakın olan ve ihtiyaç duyulmayan üs bölgeleri artık farklı amaçlarla kullanılıyor. Çukurca'nın kuzeyinde bulunan 1500 rakımlı Bayrak Tepe Üs Bölgesi de Emniyet ve Belediye tarafından sosyal tesise dönüştürülüyor. Bayrak Tepe Üs bölgesine yarı olimpik bir yüzme havuzu, çocuk havuzu ayrıca çevresinde kafeterya, fırın ve seyir terası bulunan bir sosyal tesis inşa ediliyor. 

Hakkari Merga...