19 / 05 / 2024

bayraklı belediyesinin yeni gayrimenkul uygulamaları

bayraklı belediyesinin yeni gayrimenkul uygulamaları

Bayraklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü gayrimenkullerde yapılan değişikliklerle ilgili afiş hazırlayarak vatandaşları cezalı duruma düşmemeleri için bilgilendiriyor.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Velux Bayraklı satışta! Yeni projede lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı!

Velux Bayraklı projesi Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla İzmir'de inşa ediliyor. Satışa çıkan proje, Lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı sağlıyor. İşte Velux Bayraklı projesine ilişkin tüm detaylar...

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

İzmir Bayraklı'da riskli yapılar için düzenleme!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan riskli yapılar için yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından hazırlanan imar planı notu CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oy birliğiyle kabul edildi. 

Bayraklı ve Bornova'da yeni yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde yeni yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar fay üstüne yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yeni konutlar inşa edeceği Bayraklı rezerv alanından fay hattı geçtiği belirlendi. 

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

İzmir'de yeni bir felakete yol açabilir!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depreminin ardından Bayraklı ilçesinde bazı orman alanlarının evlerini kaybedenler için kalıcı konut yapılmak üzere 'orman' dışına çıkarılmasının yeni bir felakete sebep olabileceği belirtildi.

İşte İzmir'deki yeni konutların detayları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da yıkılan bölgelerde yapılacak yeni binalara ilişkin bilgi verdi. Kurum, "Bunu da ilk kez paylaşıyorum. Ne yapıyoruz zemin artı beş. Hak sahiplerinin hepsine 2+1 daire veriyoruz" dedi.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

bayraklı belediyesinin yeni gayrimenkul uygulamaları Haberi

bayraklı belediyesinin yeni gayrimenkul uygulamaları

Bayraklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü gayrimenkullerin satış, alış, verasete intikal, intifa hakkı, kamulaştırma, ifraz ve tevhit, devir ve ferağ, hibe veya trampa gibi Tapu Müdürlüğünde yapılan tüm işlemlerin belediyeye de zamanında bildirilmesi konusunda vatandaşları bilgilendiriyor. “Gayrimenkullere ilişkin tüm bilgilerin belediye ile paylaşıldığını unutmayın” diyen yetkililer, bildirim süresi için yıl sonuna kadar veya işlem yılın son üç ayı içinde yapılmış ise üç ay içinde bildirimde bulunulması gerektiğini açıkladı.


BİLDİRİLMESİ ŞART

Ayrıca yetkililer, yeni bina inşa edilmesi, mevcut binalara ilaveler yapılması, asansör veya kalorifer tesisleri yapılması, taşınmazın kullanış amacının değiştirilmesi veya ikamet edilen evin bir kısmının işyeri olarak kullanılması, taşınmaz ile ilgili inşaat ruhsatı alınması, yapı kullanma izin belgesi alınması gibi değişiklikler gayrimenkulün vergi değerini değiştirdiğinden yılı içinde belediyeye bildirilmesini istedi. Bayraklı Belediyesi...