06 / 05 / 2024

bayraklı kat izni ne kadar

bayraklı kat izni ne kadar

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " İmar planlarını küçük küçük parseller birleşip daha yüksek katlı imar verilecek noktaya getiriyoruz " şeklinde ifadelerde bulundu.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Bu ilde 24 ay taksitle 6 kat imar izinli arsa fırsatı! Satın alan hemen konutunu dikecek!

Türkiye'de konut arz talep dengesinde sorunlar devam ederken Konya Büyükşehir Belediyesi bir bölgeye 6 kat imar izni verdi. Bölgedeki arsa fiyatları 67 milyon ile 93 milyon arasında değişiyor. Ayrıca bu arsalarda  24 ay taksit imkanı bulunuyor...

Kan donduran gerçek bilirkişi raporunda ortaya çıktı: O binayı 6 kat izni ile 12 kat inşa etmişler!

Diyarbakır'da asrın felaketi olarak belirtilen depremlerde yıkılması sonucu 48 kişinin hayatını kaybettiği Sözel Apartmanı'nın 6 kat izin ile 12 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı.

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Kanal İstanbul’daki arsalara 15 kat imar izni çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İstanbul’a yine ihanet” ediliyor dedi ve ekledi: “Parsellerdeki hissedarların adları gizlendi. Bazı bölgelerden arsa alan bazı kişilere projede 15 kat imar izni verildi” dedi.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Emlak Katılım Bankası'na BDDK'dan danışmanlık izni!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan BDDK kararı kapsamında, Emlak Katılım Bankası'na danışmanlık faaliyeti izni verildi.

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

TOKİ Çanakkale projesinin 6 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı!

Çanakkale Erenköy'de TOKİ tarafından inşaatına devam edilen binaların, 4 kat imar izni olmasına rağmen 6 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı. TOKİ'nin kat artışı talebi de İl Genel Meclisi'nde yapılan oylama ile reddedildi. 

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar izni iki katına mı çıkarıldı?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, ‘Avenue İstanbul’ adlı konut projesinde imar iznini usulsüz şekilde neredeyse iki katına yükseltti. Şirket 3 blok yerine 5 blok dikti. İBB emsalsiz ranta göz yumdu.

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi 6 ay erken teslim edilecek!

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nin inşaatını sürdüren Avcılar İnşaat, dört ayda ilk altı katın yapımını tamamladı. Proje, belirtilen tarihten altı ay önce sahiplerine teslim edilecek...

Türkiye Emlak Katılım Bankası faaliyet izni aldı!

BDDK, yapılan değerleme sonucunda Türkiye Emlak Katılım Bankasına faaliyet izni verdi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

bayraklı kat izni ne kadar Haberi

bayraklı kat izni ne kadar

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'nde faaliyet gösteren Avcılar Atıcılar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemallettin Alper, Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karabağ, imar plan revizyon çalışması ile ilgili bilgi vererek, "İmar planlarında küçük küçük parseller birleşip daha yüksek katlı imar verilecek noktaya getiriyoruz. Bizim ilçemizde çok katlı kaçak yapılar var. Vatandaşlarımızdan, 'Bizim imar planlarımızı değiştirin. Müteahhitle biz anlaşalım' şeklinde bir talep geldi. Yaklaşık 10 aydır bu konuda arkadaşlarımız bir çalışma yapıyor. 

Nafiz Gürman, Emek, Gümüşpala, Yamanlar, Adalet, Manavakuyu ve Çay Mahalleri'nin bir bölümünde imar revizyonu yapılıyor. Bunu önümüzdeki aylarda kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. 


KÖY...