28 / 04 / 2024

bayram otel davası

bayram otel davası

VAN'da 9 Kasım 2011' de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki ikinci depremde yıkılan Bayram Oteli' nin mirasçıları tazminat ödemeye mahkum oldu.Yıkılan Bayram Otel davasında tazminat...

Bayram Otel davasının karar duruşması görüldü!

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen depremde çöken ve 24 kişinin can verdiği Bayram Otel davasının karar duruşması dün görüldü. Dava sonucunda Tevfik Bayram'a hapis kararı çıktı..

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Ticaret Bakanlığı’ndan çok önemli uyarı: E-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlıyorlar!

Ticaret Bakanlığı, bayram öncesi vatandaşları uyardı. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Ramazan Bayramı’nı birleştirip tatile gidecekleri dolandırıcılara karşı uyaran Bakanlık, kopya edilmiş web sitelerinin yanı sıra e-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlandığını bildirdi.

Van Bayram Otel davası AİHM'ye taşındı!

Van'da 2011 yılında meydana gelen artçı depremde yıkılarak 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Bayram Otel ile ilgili dava Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşındı.

Sakarya'da termal otel için kiralanan alanda izinsiz çalışma davası!

Akyazı'da, 2014 yılında orman köylülerinin içme suyu ve tarımda kullandıkları Bıçkı Deresi suyunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bölgede yapılacak termal otele kiralanması ardından alanda izinsiz çalışma davası açıldı.

Kuşadası Cahirsma Otel'ine kaçak yapı davası!

İçişleri Bakanlığı, 5 yıldızlı Kuşadası Cahirsma Otel’in sahiplerine haksız menfaat sağladığı suçlamasıyla Başkan Kayalı hakkında soruşturma izni verdi.

Ayşe Sağlam ile Zemzem Otel davasında son durum!

Diyelim ki yanı başınıza otel yapılacak. Evinizi satın alıp otel arsasını genişletmek istiyorlar. Satmazsanız ve bir akşam gittiğinizde evinizin ‘buharlaştığını’ görseniz?

İzmir Üçkuyular imar davasında bilirkişi değişti!

İZMİR’de yıllardır tartışmalara neden olan Üçukuyular Pazaryeri ve çevresindeki Doğuş Grubu’nun 50 bin metrekare araziye AVM ve otel yapmasına olanak sağlayan, 1998 yılında yürürlüğe girer imar planının iptali davasında şok gelişme yaşandı.

Bayram Oteli davasının gerekçeli kararı açıklandı!

Van'da, 4 yıl önce yaşanan depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'ın 15 yıl hapisle cezalandırıldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

Mardan Otel ihalesinin feshi reddedildi!

Mardan Otel'in Halk Bankası'na 360 milyon 50 bin lira bedelle satışıyla ilgili alacaklı firmalardan Güçlü İnşaat tarafından açılan ihalenin feshi davası, usulden reddedildi.

Bayram Oteli davasında karar verildi!

Van'da 2011 yılında meydana gelen depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'a, 15 yıl 5 ay 50 gün hapis cezası verildi.

bayram otel davası Haberi

bayram otel davası


VAN'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki ikinci depremde yıkılan Bayram Oteli'nin mirasçıları tazminat ödemeye mahkum oldu. Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından 9 Kasım 2011'de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki ikinci depremde yıkılan ve aralarında DHA Muhabirleri Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir'in de bulunduğu 24 kişiye mezar olan otelin sahibi merhum Mehmet Sıddık Bayram, San.Tic. ve Ltd. Şti. ile Bayram'ın 17 mirasçısı hakkında, hayatını kaybeden Muhammed Abdullah Çiftçibaşı'nın ailesi tarafından maddi ve manevi tazminat davası açıldı. Van 3. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davada, şirket ve mirasçıların, otel enkazında hayatını kaybeden Çiftçibaşı'nın ailesine 115 bin 289 lira maddi, 165 bin lira manevi, 6 bin 215 lira defin giderleri olmak üzere yasal faizi hariç toplam 286...