27 / 04 / 2024

Bayram Öztürk açıklaması

Bayram Öztürk açıklaması

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Bakan Işıkhan'dan flaş emekli açıklaması: 5 bin TL'lik ikramiye Meclis'te kabul edildi, bundan sonra... 

29 Ekim 2023 Cumhuriyet Bayramı'nda milyonlarca emekliye 5 bin TL ikramiye verilmesine ilişkin karar TBMM'de kabul edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

İçişleri Bakanlığı'ndan 1.000 TL bayram harçlığı açıklaması! Hemen şimdi buraya bakın, son dakika!

İçişleri Bakanlığı, yaklaşan bayram öncesi vatandaşların merakla beklediği bayram harçlığı konusunda açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Asgari ücret zammında Temmuz sinyali! Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması geldi! Çalışanlar hemen bakın! 

Emekli maaşı ile bayram ikramiyelerine yapılan artışın ardından asgari ücret zammı da gündem oldu. Peki asgari ücrete zam var mı? Bakan Bilgin'den konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. 

İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli'den son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul'un deprem erken uyarı sisteminin çalışmadığını gündeme getirmişti. Peki İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli Rasathanesi, açıklama yaparak sorun bulunmadığını açıkladı.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması geldi.

EYT'liler bayram edecek! Bakan’dan son dakika açıklaması! Emekli olacakların sayısı artabilir!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'lilerle ilgili son dakika açıklaması yaptı. Emeklilik sisteminde prim gün sayısı, yıl ve yaş olmak üzere üç kriterin olduğunu söyleyen Bakan Bilgin, "Meclis'ten kanun çıkarken sayı 2 milyona çıkabilir" dedi.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Kurban Bayramı öncesi otobüs biletlerine zam üstüne zam geldi! Bakanlıktan otobüs firmalarına ‘ceza’ açıklaması!

Artan akaryakıt fiyatları ve talebin yükselmesi sebebiyle Kurban Bayramı tatilinde otobüs bileti fiyatlarında da ciddi artış oldu. Kurban Bayramı tatili öncesinde otobüs firmalarına yönelik denetimleri artıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Emekli maaşları ve asgari ücrette artış için son tarih! Bakan Bilgin'in açıklamasından sonra düğmeye basılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emekli bayram ikramiyeleri ve emekli maaşları için söyledikleri son günlerde yakından takip ediliyor. 'Emekli bayram ikramiyesine zam yok' diyen Bilgin emekli maaşlarına zam açıklaması yaptı.

'Her şeye para var emeklinin bayram ikramiyesine yok' eleştirisi! Bakan Bilgin'in açıklaması ne anlama geldi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyesine zam yapılmayacağını ikramiyelerin 28-29 Nisan'da hesaplara yatacağını söyledi. Bakanın açıklamasına ekonomistler tepki gösterdi. Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, 'Her şeye para var ama.." dedi

Bayram Öztürk açıklaması Haberi

Bayram Öztürk açıklaması

Muğla’nın adını Bozburun Yarımadası’ndan alan Bozburun kasabasında artan insan yükü ve insan kaynaklı kirlilik nedeni ile ortaya çıkan tehlikeler Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) ile Bozburun Yat Kulübü tarafından düzenlenen çalıştayda ele alındı. Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; Çalıştayda Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Turizmin gelişmekte olduğu kasaba

Muğla’nın sevilen kasabalarından biri olan Bozburun kasabasında butik tatil için uygunluk ile birlikte geleneksel gulet tekne yapım atölyelerinin yer alması kasabanın tercih edilme oranını artırıyor. Kasaba, denizi, ormanı ve arkeolojik açıdan önemi ile her sene turizm potansiyelini geliştiriyor. Bozburun kasabasında turizmin gelişmesine bağlı olarak artmakta olan insan kaynaklı kirlilik için harekete geçildi.

Çalıştay düzenlendi

Türk Deniz Araştırmaları Vakfı ve Bozburun Yat Kulübü tarafından bir çalıştay düzenlendi. Düzenlenen çalıştaya 21...