02 / 05 / 2024

Bayramlarda Ödemesiz konut Kredisi

Bayramlarda Ödemesiz konut Kredisi

Deniz Bank'tan müşterilerin ödemesini kolaylaştıran konut kredisi modeli. DenizBank, kampanya kapsamında hizmet sunduğu müşterilerinin borç yüklerini hafifletmek amacıyla “ Bayramlarda Ödemesiz konut Kredisi ” sunuyor...

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding, İstanbul Ispartakule'deki Tual Comfort ve Konya’nın en gelişmiş lokasyonunda bulunan Tual Mabeyin projelerine özel satış kampanyası başlattı. Kısa süre sürecek olan kampanya kapsamında banka kredisi olmaksızın ilk 1 sene  ödemesiz, 72 ay vadeli ödemelerle ev sahibi olunabiliyor.

Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek: 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kentsel dönüşüm kredisi için milyonlarca vatandaş tarafından beklenen detaylı açıklama geldi. Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek! Yeni paketle 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Merkez Ankara'da 1 yıl ödemesiz 120 ay faiz oranı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara projesinde yer alan ofisler için 1 yıl ödemesiz 120 ay faiz oranı sunuluyor...

Devletten 30 bin TL geri ödemesiz konut hibe desteği!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hükümet tarafından verilen konut hibe yardımlarını araştırmaya devam ediyor. Pandemi döneminde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara 30 bin TL'ye kadar konut hibe desteği veriliyor. 

Geri ödemesiz konut alım desteği nasıl alınır?

Devletten ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde. Geri ödeme olmadan yardım alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için 40 bin TL'ye varan destek ödemeleri yapılıyor. 

Emlak Konut GYO'dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Nevşehir’deki dükkânlar için yeni bir kampanya başlattı. Vatandaşa 60 ay sıfır faiz ya da 10 yıl düşük faizli seçenek sunulurken, 1 yıla kadar ödemesiz dönem imkânı da tanınıyor.

Depremzedelere müjde! 2 yıl ödemesiz konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında AFAD'dan hak sahibi olanlar için yeni inşa edilecek konutların maliyetinin hesaplanacağını ifade etti. Kurum, ''Maliyetlerden yüzde 40-50 oranında indirim yapılacak'' dedi.

Konut hesabında geri ödemesiz destek şartları neler?

Devlet geri ödemesiz hibe yardımları ile ilk kez konut alacak vatandaşlar ve evlenecek olan vatandaşlar için 82 bin TL’ye kadar geri ödemesiz destekler sunuyor. 

Konut almak isteyenler dikkat!

Devletten konut hesabında birikim yapan vatandaşlara geri ödemesiz devlet konut alım desteği konuları geçtiğimiz günlerde gündeme oturmuştu. Peki geri ödemesiz hibe nasıl alınır?

Konut almak isteyenlere geri ödemesiz devlet desteği!

Devlet geri ödemesiz hibe desteği programı ile ilk kez konut alacaklara ve evleneceklere 82 bin TL’ye varan geri ödemesiz destek sunuyor...

12 ay ödemesiz konut kredisi için ödeme tablosu!

Konut kredisi hesaplama ve faiz oranları son zamanlarda vatandaşlar için ilgi odağı haline geldi. Peki konut kredisi hesaplama işlemi nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

İlk kez konut alacaklara devletten 30 bin TL’lik hibe!

Devlet geri ödemesiz hibe desteği programı 2020 yılı için ilk defa konut alacaklara ve evleneceklere 82 bin TL'ye varan geri ödemesiz destek sunuyor. Peki devlet desteği ile hibe almak için konut hesabı açan kişiler, birikim yaptıkları bankalarda paralarını faize koyabilecekler mi? İşte detaylar...

Bayramlarda Ödemesiz konut Kredisi Haberi

Bayramlarda Ödemesiz konut Kredisi

Deniz Bank'tan müşterilerin ödemesini kolaylaştıran konut kredisi modeli



• Yenilikçi ve ihtiyaca yönelik ürün ve hizmetleriyle farklılaşan Denizbank, harcamaların arttığı bayram dönemlerinde kredi kullanan müşterilerinin hayatını kolaylaştıran yeni bir kampanya başlattı.

• DenizBank, kampanya kapsamında hizmet sunduğu müşterilerinin borç yüklerini hafifletmek amacıyla “Bayramlarda Ödemesiz konut Kredisi” sunuyor.

Harcamaların artış gösterdiği bayram dönemlerinde müşterilerinin borç yüklerini hafifletmeyi amaçlayan DenizBank bu amaçla “Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi” kampanyasını hayata geçirdi. 

DenizBank’ın sunduğu bu imkânla konut kredisi kullanan müşteriler, vade başlangıcında (kredi kullandırım tarihinde) bayramlarda taksit ödememe alternatifini seçtikleri takdirde, ortalama vadesi 8-10 yıla varan konut kredilerinde 20’ye yakın bayramı rahat geçirerek ev sahibi olma fırsatını yakalıyor.

Avantajlı faiz oranları ile sunulan Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisine 444 36 34 Deniz Mortgage Danışma Hattı’nı arayarak ya da