04 / 05 / 2024

bddk anadolu yakasındaki binası

bddk anadolu yakasındaki binası

Ankara’dan Anadolu Yakası’nda yapımı süren kendi binasına geçmesi gereken BDDK, kafaları karıştırdı. Edinilen bilgilere göre BDDK, İstanbul Esentepe’de 17 katlı binaya kiracı olacak.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 0 faizli 9 konut projesi!

2018 yılıyla beraber konutta ödeme kolaylığı sunan kampanyalar artış gösterdi. 84 ay 0 faiz kampanyası ile canlanan konut sektöründe markalı konut projeleri dikkat çekiyor. İşte İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 0 faizli 9 konut projesi...

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 7 kentsel dönüşüm projesi!

Markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artarkan kentsel dönüşüm projeleri de artmaya devam ediyor. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda özellikle Kartal ve Fikirtepe'de yoğunluk olduğu görülüyor. Peki bu bölgelerde hangi projeler var?

Anadolu Yakası'ndaki 8 konut projesinde bayram fırsatı!

Markalı konut üreticileri bayram tatilini fırsata çevirdi. Firmalar, konut projelerinde indirime gitti. İşte Anadolu Yakası'ndaki indirimli 8 konut projesi...

Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım hedefi!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründe hedef büyütecek. Ünlü, Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım yapacaklarını açıkladı.

Anadolu yakasındaki otellere Avrasya Tüneli piyangosu!

Avrasya Tüneli belki de en çok Anadolu yakasındaki otelleri memnun etti. Genelde iş amaçlı seyahat edenleri ağırlayan Anadolu yakası otelleri, ‘tünel’ ile turizmin kalbi tarihi yarımada ve Taksim’e daha da yakınlaştı

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 11-12 Ocak 2016!

Anadolu yakasındaki bazı ilçelere 11-12 Ocak'ta elektrik verilemeyecek.Kartal, Maltepe, Kadıköy ve Çekmeköy'ün bazı mahallelerinde, 11-12 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi! 23 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 5 ilçede 23 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak. Şile, Sancaktepe, Kadıköy, Tuzla ve Adalar'ın bazı mahallelerinde uygulanacak kesinti ile ilgili şu açıklama yapıldı.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 17 Kasım 2015 süresi!

Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelere 17 Kasım'da elektrik verilemeyecek.Sultanbeyli, Şile, Üsküdar, Kartal, Ümraniye, Kadıköy, Pendik ve Maltepe'nin bazı mahallelerinde, 17 Kasım'da elektrik kesintisi yapılacak.

Anadolu Yakası'ndaki 2 metronun 4 yeni hattına bakanlıktan onay!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak hayata geçirilecek 4 yeni hat için bakanlıktan onay geldi.

Anadolu Yakası'ndaki 2 metroya 4 yeni hat geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak toplamda 4 yeni hat yapılacak. İşte hat güzergahları...

bddk anadolu yakasındaki binası Haberi

bddk anadolu yakasındaki binası

Ban­ka­cı­lık Dü­zen­le­me ve De­net­le­me Ku­ru­mu (BDDK) önü­müz­de­ki mart ayın­da İs­tan­bu­l’­a ta­şın­ma ka­ra­rı al­dı. Ka­rar BDDK’­da ça­lı­şan 867’si me­mur 670’i söz­leş­me­li ol­mak üze­re bin 537 per­so­ne­lin ta­ma­mı­na bildi­ril­di.  


Ana­do­lu Ya­ka­sı’­na git­me­si ge­re­ken BDDK’­nın ön­ce Av­ru­pa Ya­ka­sı’­na ki­ra­ya gi­dip, da­ha son­ra ora­dan tek­rar Ana­do­lu Ya­ka­sı’­na ken­di bi­na­sı­na ta­şı­na­cak ol­ma­sı ka­fa­la­rı ka­rış­tır­dı.  BDDK’­nın çif­te ta­şın­ma operas­yo­nu ile bi­na ta­di­lat ve tef­ri­şi­nin tüm har­ca­ma­la­rı, va­tan­da­şın ver­gi­le­rin­den olu­şan büt­çe ödeneklerin­den kar­şı­la­na­cak. 



AKP Hü­kü­me­ti­’nin İs­tan­bul Fi­nans Mer­ke­zi (İFM) pro­je­si “ar­sa ran­tı­” söy­len­ti­le­ri­nin öte­si­ne ge­çe­mez­ken, pro­je kap­sa­mın­da yer alan BDDK, ken­di bi­na­sı­nın bit­me­si­ni bek­le­me­den İs­tan­bu­l’­a ki­ra­ya git­me­ye ka­rar ver­di. Pro­je kap­sa­mın­da BDDK, SPK, Zi­ra­at Ban­ka­sı, Halk­bank ve Va­kıf­bank gi­bi ku­rum­la­rın İs­tan­bu­l’­da­ki İFM yer­leş­ke­si­ne ta­şın­ma­sı plan­la­nı­yor­du. Hat­ta Mer­kez Ban­ka­sı­’nın da bu kap­sam­da İs­tan­bu­l’­a gön­de­ril­me­si is­te­ni­yor­du. An­cak bi­na­lar bir...