17 / 05 / 2024

Bedri Büyüktaşkın kimdir

Bedri Büyüktaşkın kimdir

Genç markasıyla mobilya boyası ve vernik üretimi yaptıklarını belirten Kayalar Kimya Satış Pazarlama Müdürü Bedri Büyüktaşkın, yıllık üretim kapasitelerinin 75 bin ton olduğunu ve Türkiye pazarında yüzde 23'lük payla sektörde lideri olduklarını açıkladı..

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Ev sahibi ve kiracı krizi gittikçe büyüyor! İşin içine şimdi de silahlar girdi!

Konut sahibi ve kiracı sorunların gittikçe büyüyor. Bugün Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında kavga çıktı. Kavgada silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, zincir marketlerde Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

BES’e katılımlar hızla artıyor. Fon büyüklüğü 433 milyara ulaştı

Katılımcıların ödediği fon tutarı ve devlet katkısıyla birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)  toplam büyüklüğü 400 milyar 74 milyon lirayı buldu. 33 milyar 330,2 milyon liralık toplam fon büyüklüğü ile sistemde toplam büyüklük 2022 yılında 433 milyar 404,2 milyon lira oldu

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

İnşaat sektörü 22 ilde yüzde 20'nin üzerinde daraldı! İşte il il inşaat sektörü büyüme ve daralma oranları...

Bu yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.9 büyürken inşaat sektöründeki senelik yüzde 14.1'lik daralma büyümenin kısıtlı kalmasına yol açtı. Ayrıca, toplam 22 ili kapsayan 8 bölgede inşaat sektörü yüzde 20'nin üzerinde daraldı.

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarruf finansman sektörünün 2023 büyüklük hedefinin 75 milyar Türk Lirası olduğunu söyledi.

Kurbanlık alacaklar dikkat! Fiyatlar uçtu: Büyükbaş, küçükbaş kurban fiyatları ne kadar? 

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşlar hazırlıkları tamamlandı. 2022 güncel kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurbanlıklar kaç lira? Büyükbaş kurbanlıklar ne kadar oldu?

Bedri Büyüktaşkın kimdir Haberi

Bedri Büyüktaşkın kimdir

Genç markasıyla mobilya boyası ve vernik üretimi yaptıklarını belirten Kayalar Kimya Satış Pazarlama Müdürü Bedri Büyüktaşkın, yıllık üretim kapasitelerinin 75 bin ton olduğunu açıkladı. Genç markasıyla Türkiye pazarında yüzde 23'lük payla sektörde lider konumda bulunduklarını söyleyen Büyüktaşkın, Avrupa'da ise mobilya boyası ve vernik üretiminde ilk beş firmadan biri olduklarının altını çizdi. Markaları Genç ile bahçe mobilyalarına yönelik geliştirilen özel ürünlerimiz arasında vernikli ahşap koruyucular, dış mekan su bazlı emprenyeler, son kat boyalar ile verniklerin yer aldığını anlatan Büyüktaşkın, "Bahçe mobilyalarının düzenli bakımını yapmak ya da yaptırmak, ürünleri uzun süre kullanmayı istemekle paralel aslında. Bu anlamda Genç markamızın bahçe mobilyaları bakım ürünleri, mobilyalara gereken bakımı ve özeni sunan özel formüllere sahip olmasıyla çokça tercih ediliyor. Kaliteden ödün vermeden ürettiğimiz bu...