27 / 04 / 2024

beğen osmanlı konutları

beğen osmanlı konutları

Osmanlı Evleri 'nde fiyatlar 250 bin liradan başlıyor. 2015 yılının sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

Dünyada en çok değer kazanan konutlar hangi kentlerde? Türkiye'den de 2 şehir listede!

Konut fiyatlarının geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 102,7 oranında arttığı başkent Ankara, dünyanın en çok değer  kazanan konutlarının yer aldığı iller listesinde zirveye yerleşti. İşte ayrıntılar...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Nissan/ Ghanem: Türkiye otomotivde Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem otomotiv sektörüne ilişkin öngörülerde bulundu. Ghanem, Türkiye'nin Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olarak İspanya’yı geçebileceğini belirtti. İşte detaylar...

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması: En sağlam zemine inşa edilecek!

Deprem konutları ile ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların en sağlam zemine inşa edileceğini söyledi.

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Migros'ta iki al bir öde kampanyası başladı! Yetişen üçer beşer kapıyor! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Migros'ta iki al bir öde kampanyası başladı! Yetişen üçer beşer kapıyor! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Xiaomi’nin en beğenilen telefonu Vatan’da indirimli fiyata! Kaçıran üzülür! 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle yakından takip edilen teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, Xiaomi’nin en beğenilen telefonlarından Redmi 10’da indirim fırsatı sunuyor. Xiaomi Redmi 10 ne kadar? İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

beğen osmanlı konutları Haberi

beğen osmanlı konutları


Osmanlı Evleri Beğen İnşaat imzası ile Konya 'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 250 adet konut bulunuyor.


3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı projenin 2015 yılında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Beğen Osmanlı Evleri 'nde fiyatlar 260 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Osmanlı Konutları 'nın sosyal alanları arasında; futbol sahası, basketbol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kamelya ve güvenlik bulunuyor.


Beğen İnşaat Osmanlı Konutları Şefikcan İşitme Engelliler Okulu 'nun karşısında yer alıyor.


Telefon: +90 332 358 32 33

Web adresi: www.begeninsaat.com.tr

Ceren...