03 / 05 / 2024

bekarlara özel ev

bekarlara özel ev

Türkiye'de evlilik yaşı gitgide artarken, çalışan bekarlar artık daha konforlu bir yaşam istiyorlar. Lüks yaşamın yanı sıra ev işleriyle vakit kaybetmeyecekleri pratik bir hayatı da arzuluyorlar...

Özgür Özel: Ev fiyatları 1 yılda yüzde 90, kira bedelleri yüzde 75 arttı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili rakam verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Özel, mega kent İstanbul'da ortalama ev kirasının 20 bin TL'ye yükseldiğini söyledi.

1942'de memurlar kira öder gibi ev sahibi olacakmış! Memurlara özel ucuz ev!

1942 yılında memurlara özel ucuz ev yapılacakmış. Memurların 10-15 yıl içinde kira öder gibi ev sahibi olması planlanmış.

Beko'dan küçük ev aletlerinde kasım ayına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları!

Beko, kasım ayına özel küçük ev aletlerinde kampanya başlattı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada TM 5046 CR Floral Tost Makinesi'nde bu aya özel kampanya başlatıldı. İşte ürünün kampanya detayları...

Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor!

Son dönemlerde prefabrik evler yoğun talep göremeye başladı. Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor.

Ala Saklıbahçe'de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Ala Saklıbahçe projesinde konut satışları başladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar?

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Bakanlıktan ev hanımlarına güzel haber! Ödemeler hemen hesaplara yatıyor! İşte detaylar!

Ev hanımlarına devlet destekli ödemeler yapılacak. Aile ve Sosyal Yardım ve Hizmetler Bakanlığı ev hanımlarına güzel haberi verdi. İşte detaylar!

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Carrefoursa Anneler Günü'ne özel elektrikli küçük ev aletlerinde dev indirim yaptı! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

Carrefoursa "Anneler Günü" ne özel elektrikli küçük ev aletlerinde indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

ANKAmall'da 20'nci yıla özel ev ve araba hediyesi!

20 yıldır Ankara’da alışverişin kalbi, aynı zamanda sosyal hayatın da merkezi olarak görülen ANKAmall, 20'nci yılına özel ev ve araba hediye ediyor.

Karmod'dan 5 saatte kullanıma hazır yazlıkçı evi!

Karmod, yazlık amaçlı kullanımlara özel ev üretti. Karmod, ürünün özellikle farklı ustalarla uğraşmadan makul bütçelerle hemen ev sahibi olmak isteyenlerce büyük ilgi gördü...

bekarlara özel ev Haberi

bekarlara özel ev


'Bekar Evi' kavramı Türkiye'de sık sık esprilere, karikatürlere konu oluyor. Özellikle erkek bekarların evleri ve ev yaşamları "bu kadar da olmaz" dedirtecek görüntülere sahne oluyor. 


Ancak modern şehir yaşamı ve gelişen konut projeleri, bekarların bu imajdan kurtulma isteklerini daha da arttırmaya başladı. Lüks, şık, pratik mimarinin yanı sıra özel hayatlarına daha fazla vakit ayırabilecekleri bir ev hayatı istiyorlar.


Ütü, Çamaşır... Keyiflerini Kaçırmamalı


Bağcılar Mahmutbey'de tamamlanmak üzere olan Double Park Residence'ın sahibi NANDA YAPI'nın pazarlama müdürü Bahar Uzun, bu konuda özel çalışmalar yapmış bir isim. Kendi projelerinde bu detayı özellikle göz önünde bulundurduklarını belirten Bahar Uzun, kısa bir süre sonra başlayacakları "N RESIDENCE" isimli projenin temelini de bu alanda gelen yoğun talepler doğrultusunda şekillendirdiklerini söylüyor.


Herşey Kararında ve Pratik Olmalı


Yoğun iş hayatından arta kalan...