13 / 05 / 2024

bekir irtegün akasya acıbadem evi

bekir irtegün akasya acıbadem evi

2009’dan bu yana 109 kez sarı-lacivertli formayı giyen Bekir İrtegün, E-5’e bakan Akasya Acıbadem’den 4+1 süper lüks villa aldı. İrtegün’ün yeni evi için 2.2 milyon lirayı gözden çıkardığı öğrenildi...

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Bakan Bekir Bozdağ'dan son dakika açıklaması! Kirada yüzde 25 artış sınırının süresi uzatılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada kiralarda yüzde 25 artış sınırının süresinin uzatılacağını söyledi.

Adalet Bakanlığından rekor sayıda personel alımı! Tam 18 bin 305 personel alınacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın kısa bir süre önce yaptığı açıklamaya göre, Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere çeşit kadrolarda 18 bin 305 personel alımı gerçekleştirilecek.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı! Fahiş kira artışlarına sabit oran formülü yolda!

Fahiş kira yükselişlerinin önüne geçilmesi için hazırlanan düzenleme de sona yaklaşıldı. Kira bedellerine sabit oran düzenlemesi geliyor. İşte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın o açıklaması...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli duyurdu: Ödemeler bugün başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli: "613 milyon 645 bin 392 TL'lik tarımsal destek ödemesi bugünden itibaren hesaplara aktarılmaya başlandı." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli duyurdu: Bugün ödemeler başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "808 milyon 706 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesini bugün gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yarın ödemeler hesaplarda!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, balıkçıları mutlu edecek haberi verdi. Pakdemirli, Marmara Denizi'ndeki küçük ölçekli balıkçıları destekleme ödemelerinin yarın yapılacağını açıkladı.

bekir irtegün akasya acıbadem evi Haberi

bekir irtegün akasya acıbadem evi


Önceki gün deplasmanda Eskişehirspor’a 2-1 yenilen Fenerbahçe’nin 4 numarası, kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.


2009’dan bu yana 109 kez sarı-lacivertli formayı giyen Bekir İrtegün, E-5’e bakan Akasya Acıbadem’den 4+1 süper lüks villa aldı. Yeni evi için 2.2 milyon lirayı gözden çıkaran İrtegün’ün İstanbul’un çeşitli bölgelerinde de gayrimenkul araştırması yaptığı öğrenildi. 30 yaşındaki futbolcu BMW’sini de yeğenine hediye edip; altına son model sıfır Porsche Cayenne çekti. Fenerbahçe’den 2013-2014 sezonu için 1 milyon 350 bin euro (4 milyon 120 bin TL) garanti para alan Bekir İrtegün, maç başı ise 15 bin euro (45 bin 750 TL) kazanıyor.



Samet...