06 / 05 / 2024

beko şoklama teknolojisi

beko şoklama teknolojisi

Beko'nun çıkarmış olduğu BK 9621 NEY buzdolabı, şoklama teknolojisi kullanarak et ve balığın değerini koruduğu gibi enerji tasarrufunda da yardımcı oluyor

Beko FRA 5244 Fitfry Az Yağlı Fritöz (Airfryer) fiyatı ne kadar oldu? İşte 8 Ağustos 2023 fiyat listesi

Airfryer teknolojisi, sağlıklı beslenme ve pratik mutfak deneyimini bir araya getirerek mutfakta yeni bir dönemi başlattı. Son zamanların en popüler ürünlerinden olan airfryer modelleri araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko airfryer ne kadar, kaç TL? 

Beko CM 10120 S Çamaşır Makinesi'nde kaçırılmayacak büyük indirim! 23 Mayıs 2023 fiyat listesi... 

Geniş kapasitesiyle dikkat çeken Beko CM 10120 S Çamaşır Makinesi, özel tasarım tambur teknolojisi ile giysileri yıpratmadan temizler. Peki, Beko CM 10120 S yorgan yıkar mı? Beko CM 10120 S Çamaşır Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 farklı yıkama programı, DeepWash teknolojisi, HijyenMax özelliği ve Bardak Koruma Sistemi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma gösteren motoru sayesinde dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. Peki mavi ışık teknolojisi, ne işe yarıyor?

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

Beko Powerclean Pro SD 8161 Kablosuz Şarjlı Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko Powerclean Pro Kablosuz Şarjlı Süpürge; emiş gücü, zemin algılama teknolojisi, akıllı ekranı, uzun çalışma süresi, geniş toz kapasitesi ile temizlikte fark yaratıyor. Peki, Beko SD 8161 dikey süpürge, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Beko 191625 EI Gardırop Tipi Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? Beko 19 Mart 2023 fiyat listesi

Geniş bir aileyiz diyenler sizin için Beko Beko 191625 EI Gardırop Tipi Buzdolabı'nın özelliklerini araştırdık. İşte mavi ışık teknolojisi, joker özelliği ve hızlı dondurma fonksiyonu ile gardırop tipi buzdolabı..

Beko 974561 EB No Frost Buzdolabı en uygun nerede, fiyatı ne kadar ? 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Geniş hacimli, 10 yıl garantili prosmart inverter kompresöre sahip 974561 EB, Beko'nun en popüler buzdolabı. Gıdaların tazeliğini uzun süre koruyan Beko buzdolabı, kokuları birbirine karıştırmaz. Peki Beko neo-frost teknolojisi nedir? İşte detaylar...

Beko ActiPress Buharlı El Ütüsü'nde ayın kaçırılmayacak son fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Buharlı El Ütüsü,sahip olduğu güçlü buhar teknolojisi,kireç önleme sistemi ve akıllı ütüleme modu ile intaçı kırışıklıkların üstesinden geliyor.

Beko CM 9120 Çamaşır Makinesi kaç TL, en ucuz nereden alınır? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Prosmart Inverter motorlu Beko CM 9120 çamaşır makinesi, sessiz ve verimli çalışır. Sahip olduğu buhar destekli yıkama teknolojisi sayesinde çamaşırları kırıştırmaz. Peki, Beko CM 9120 1200 devir 9 kg çamaşır makinesi ne kadar? İşte detaylar... 

Beko KM 99 Beyaz Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Değiştirilebilir kapak yönü ile büyük kullanım avantajına sahip olan Beko kurutma makinesi, çamaşır miktarına göre enerji harcayan akıllı nem sensörü ve iron finish teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, iron finish teknolojisi ne işe yarar? Beko KM 99 B, yorgan kurutur mu? İşte cevabı...

Beko Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko CM 9102 BMG Çamaşır makinesi  9 kilogramlık kapasitesi gelişmiş ProSmart Inverter Motor teknolojisiyle hızlı ve hijyenik bir yıkama gerektirir. HomeWhiz teknolojisi sayesinde ise çamaşır makinesinin kontrolü sizin elinizde.

beko şoklama teknolojisi Haberi

beko şoklama teknolojisi


Beko, sağlıklı ve besin değeri yüksek yiyecekler için akıllı bir çözüm üretti. Şoklama bölmesinde çok hızlı dondurulan et ve balık, hücre yapısı bozulmadığı için daha sonra çözüldüğünde suyunu bırakmıyor ve ilk günkü tazeliğini koruyor. Toplam brüt hacmi 620 litre olan Beko buzdolabı ‘Active Dual Cooling’ No-Frost soğutma sistemine sahip.


420 net hacmi bulunan soğutma bölmesinde yüksekliği ayarlanabilir dayanıklı cam raflar yer alıyor. Kahvaltılıklar için ‘Sıfır Derece’ bölmesi, geniş iki sebzelik çekmecesi, beyaz LED’li iç aydınlatma ve krom şişeliğe sahip soğutucu bölmesi kapı açıkken alarm da veriyor.


143 litre net hacme sahip dondurucu bölmesinde ikili çevirmeli buzmatik, beyaz LED’li iç aydınlatma ve kapı açık alarmı bulunuyor.


Beko buzdolabında hijyen ve tazelik sağlamaya yönelik olarak da mavi Işık teknolojisi, iyonizerli koruma sistemi, antibakteriyel koku...