22 / 07 / 2024

Bekzod Rakmıhov

Bekzod Rakmıhov

BDZ Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zubayr Kaşkariy, Bekzod Rakmıhov, Davronjon Adılov ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Vehbi Koç inşaat müteahhitliğini neden bırakmış?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vehbi Koç'un inşaat müteahhitliğini neden bıraktığını bir alıntı ile açıkladı. İşte Tebernüş Kireçci'nin o paylaşımı... 

Yüzde 25 zam sınırı kaos nedenidir: Geliri yüksek kiracılar evleri bırakmıyor! 

Ev sahipleri de kiracılar da sık sık sosyal medya üzerinden yaşadıkları mağduriyetleri anlatıyor. Mağdur bir ev sahibi, yüzde 25 zam sınırının kaos nedeni olduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Banka banka faiz oranları! 900 Bin TL'nin 55 günlük faizi ne kadar?

Geçtiğimiz günlerde, mevduat faizleri yukarı yönlü bir eğilim sergileyerek yüzde 50 seviyesini aşarak önemli bir eşiği geride bırakmıştı. Bankalardaki mevduat faizlerindeki artış, ekonomik belirsizlikler ve enflasyon endişeleri il beraber yatırımcıların güvenli liman arayışlarına bağlanıyor.

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen açıklandı!

Akaryakıtta arka arkaya gelen zamların ardından motorin yeni zamla beraber 36,39 TL'ye ulaşarak benzini geride bırakmıştı. Akaryakıttaki zam furyasına ilaç gibi gelecek haber Ziraat Bankası’ndan geldi.

Konutta yeni gözde Batı Karadeniz oldu! Zonguldak-Bartın konut fiyat artışında zirvede! 

Pandemiden beri konut fiyat artışlarında zirveden düşmeyen Muğla ve Antalya bölgeleri, 6 Şubat depreminden sonra zirveyi Trakya’ya bırakmıştı. Karadeniz gazının karaya ulaşmasıyla Batı Karadeniz zirveye yerleşti. 

Ne istediğini bilenler Honda City tercih ediyor! Mayıs'ta City'e 54 bin TL zam geldi

Düşük yakıt tüketimi ve iyi bir enerji verimliliği ile Honda City hayranlarını yine yarı yolda bırakmıyor ve enerjisi ile yüksek performans sunuyor. Motoru yaklaşık 5,5 litre/100 km yakıt tüketimi sunar. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Teknoloji devinin başı Batterygate ile belada! Çok büyük maddi zarar görebilir

Batterygate skandalı Apple'ın eskiden beri süregeliyor ve bir türlü peşini bırakmıyor. Şirket, 1,6 milyar sterlin değerindeki yeni bir davanın sonucu olarak büyük maddi zarara uğrayabilir.

Arzum süpürge en ucuz A101'de! Arzum elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Temizliği kolaylaştıran Arzum elektrikli süpürge modelleri, yüksek emiş gücü ve verimli motorları ile dikkat çekiyor. En inatçı tozları bile zeminde bırakmıyor. Peki, Arzum süpürge Evkur'da kaç lira? Arzum Magiclean Dikey Süpürge kaç TL? İşte detaylar...

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

İstanbul enflasyonda da şampiyonluğu bırakmıyor! İşte martta fiyatı en fazla artan ürünler!

Türkiye’nin mega kenti İstanbul, enflasyonda da şampiyonluğu bırakmıyor. Açıklanan son verilere göre martta tüketici fiyatlarının yüzde 2,95 arttığı İstanbul’da enflasyon serisi 45. ayda da sürdü.

Trendyol depremzedelerin elini bırakmıyor! Yardımlar 400 milyon lirayı aştı!

Trendyol deprem bölgesine yardımlarına devam ediyor. Yardımlar 400 milyon lirayı aştı. İşte detaylar!

Bekzod Rakmıhov Haberi

Bekzod Rakmıhov

BDZ Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zubayr Kaşkariy, Bekzod Rakmıhov, Davronjon Adılov ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.


BDZ Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...