08 / 07 / 2024

belediye altyapı desteği

belediye altyapı desteği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ilgili kuruluşu İller Bankası ile 08 Ağustos 2014 tarihinde imzaladığı protokol kapsamında yerel yönetimlerin altyapı projelerini destekleme çalışmalarını hızlandırdı.

Son dakika! Emeklilere fatura, market ve kira desteği resmen başladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’dan emekliye fatura, market ve kira desteği müjdesi geldi. İşte detaylar...

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi verdi. 7 bin TL olan evlilik desteği 15 bin TL'ye yükseltildi. Peki evlilik desteğinde başvuru şartları neler? 

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

İBB'ye başvuran anında 7 bin lira alıyor! Peş peşe detaylar açıklandı! Hemen başvurun nakit desteği kapın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından verilecek yeni bir desteği açıkladı. Bu kapsamda yeni evleneceklere 7 bin lira destek ödemesi yapılacak. 

O ilde öğrencilere kantin desteği başlıyor! Her ay 330 TL harçlık alacaklar!

Ekonomik krizin vurduğu bir  çok ailenin çocuklarına yönelik yapılacak belediye kantin desteğinden binlerce çocuğun yararlandırılması amaçlanıyor.  Çocuklarına beslenme koymakta sıkıntı yaşayan ailelere neden aldıracak çalışma kapsamında öğrenciler her ay 330 TL’lik kantin desteği alacak. Peki hangi

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!

Konya Tuzlukçu Belediyesi kahveci ve lokantacı esnafına 1000 TL kira desteği verecek. CHP'li belediye geçtiğimiz günlerde belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 TL'ye çıkarmıştı.

Havsa Belediyesi'nden esnaflara kira desteği!

Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla dükkanlarını kapatmak zorunda kalan esnaflara 500 TL'ye kadar kira desteği verileceğini açıkladı.

Tahir Şahin’den Karşıyaka stat desteği!

Küme düşme eşiğinde yer alan Karşıyaka’ya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’den stat desteği geldi. 

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi'ne altyapı desteği!

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

belediye altyapı desteği Haberi

belediye altyapı desteği

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla imzalanan protokol, nüfusu 200.000’in altındaki yerel yönetimlerin ihtiyacı olan içme suyu, atıksu, derin deniz deşarjı, katı atık, yağmur suyu tesisleri ile ilgili her türlü proje, analiz ve fizibilite çalışmalarını kapsıyor.

Proje işlemlerinin İller Bankası ile Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütüldüğü protokol kapsamında, belediyelerin altyapı projeleri yüzde 100 hibe olarak karşılanıyor.

Yerel yönetimler tarafından yoğun bir şekilde talep gören bu protokolle, belediyelerin altyapı projelerinin çok hızlı ve kısa sürede bitirilmesi ve ardından da inşaat sürecine geçilmesi planlanıyor. Bugüne kadar kabul gören 136 projenin inşaat bedellerinin yaklaşık 1 Milyar 500 Milyon TL’yi bulması...