27 / 04 / 2024

belediye lojmanları vatandaşa açılıyor

belediye lojmanları vatandaşa açılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Mahallesi Muhtarı Süleyman Çetin ve mahalle sakinlerini makamında ağırladı. Maltepe Caddesi'nde hayata geçirilen yenileme projesi için Başkan Toçoğlu'na teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor!

Otomobil fiyatlarındaki yükseliş sürerken, Gazeteci Emre Özpeynirci, Çinli araçlara konulan engeller ve yüksek vergiler nedeniyle vatandaşın ucuz otomobile ulaşamadığını söyledi. Özpeynirci, “Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor" dedi.

Ünlü avukattan çarpıcı açıklama: Vatandaş 'siyaset ve oy üzerinden bana parmak sallama' diyor! Vatandaşın derdi ev, kira

Seçimlere sayılı günler kaldı. Belediye Başkanları birbirleri ile koltuk savaşı yaparken olan yine vatandaşa oluyor. Ünlü avukat Ersan Şen ise vatandaşın derdinin koltuğa kimin geçeceğinin olmadığını asıl dertlerinin neler olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

'Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evleri satılacak' iddiası! ŞPO'dan flaş açıklama!

ŞPO İstanbul Şube Başkanı Doç. Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu, yeni kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Giritlioğlu, eni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evlerinin satılacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

O isimden ucuz arsa sözü! Vatandaşa ucuza arsa satılacak!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi, arsa ve konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Ekşi, “Ucuz arsa sağlayarak hemşerilerimize ekonomik olanakları ölçüsünde kiralık ve satılık konut sunabiliriz” dedi.

EYT’de prim desteği bekleyen vatandaşa müjde! Artık o parayı ödemeyeceksiniz

EYT ile emeklilik hayallerine kavuşacak vatandaşlar sevincini yaşarken, Emekli olmak için eksik prim günlerini tamamlamak için çabalayan vatandaşa devletten sevindiren destek haberi geldi. İşte eksik prim ödemeleri hususunda merak edilen tüm ayrıntılar.

SGK kasasını vatandaşa açtı! Her ay verilecek olan 3000 TL’nizi hemen alın! SGK uzmanı açık açık anlattı!

SGK kasasını tüm vatandaşlara açtığını duyurdu. Geri ödemesiz 3000 TL’nizi hemen alabilirsiniz. İşte detaylar!

Binlerce vatandaşa işsizlik aylığı bağlanacak! 6 bin TL’ye kadar maaş var…

Belirtilen şartları taşıyan binlerce vatandaşa 6 bin liraya kadar işsizlik maaşı ödemesi yapılmaya başlanıyor.  Halihazırda çalışamayacak durumda olan vatandaşlar için ilaç olacak.

Vatandaşa bu kez zam değil indirim müjdesi geldi! Ayçiçek yağında büyük indirim geliyor!

Her gün zam haberi duymaktan artık bıkan vatandaşa bu sefer çok sevineceği bir haber geldi. Hükümet tarafından gümrük vergisinin sıfırlanması ile ayçiçek yağına çok önemli indirim geliyor. Kararla marketlerde fiyatlar yeniden ayarlanırken, indirimin önümüzdeki günlerde daha fazla olması bekleniyor.

Resmen açıklandı! Vatandaşın cebi böyle doldu

Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı paylaştı. Verilere göre vatandaşa en çok kazandıran yatırım aracı dolar oldu.

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Arazi kamudan, ev vatandaştan! Ağustos ayında başlıyor!

Konutta yeni model hayata geçiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine'nin vatandaşa arsa satacağını, vatandaşa burada ev inşa etme imkanı tanınacağını belirtti.

Bakan Murat Kurum'dan vatandaşa kira desteği müjdesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmit'te katıldığı programda vatandaşa bin 300 kira kira desteği verileceğini açıkladı. Kurum, söz konusu desteğin 3+1 daireler için geçerli olacağını söyledi.

Vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği! Kime ne kadar verilecek, kimler faydalanabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayçiçek yağında oluşan aşırı fiyat artışları ve yetersiz stoklar nedeniyle harekete geçti. 'Elden gelen yelle ya da selle' felsefesinden yola çıkarak vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği başlattı. Başvurular nereye yapılacak?

belediye lojmanları vatandaşa açılıyor Haberi

belediye lojmanları vatandaşa açılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Mahallesi Muhtarı Süleyman Çetin ve mahalle sakinlerini makamında ağırladı. Maltepe Caddesi'nde hayata geçirilen yenileme projesi için Başkan Toçoğlu'na teşekkür ederek çiçek takdim eden Çetin, "Maltepe Caddesi'nin yeni yüzü semtimize çok yakıştı. Güzergâhta yenileme projesinin yapılmasını değerli Başkanımızdan talep etmiştik. Caddedeki yenileme çalışması kısa süre içerisinde tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na çok teşekkül- ediyoruz" ifadelerini kullandı. Şehir vizyonunda yer alan kentsel tasarım ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "İnşallah daha birçok projeyi hayata geçireceğiz. Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız. 

İnşallah bu projemizdeki çalışmalarımız da kısa süre içerisinde başlayacak. Şehrimizi geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz" diye...