01 / 07 / 2024

belediye otobüslerinin temizliği

belediye otobüslerinin temizliği

Her gün milyonlarca yolcuya hizmet veren otobüs ve metrobüslerin, servis dönüşü garajlarda iç-dış temizlikten geçirildiği, işlemin haftada bir ilaç kullanılarak tekrarlandığı, ayda bir detaylı temizlik yapıldığı bildirildi...

Belediye o ildeki 2 iş yerini satıyor! İhalesi 28 Kasım'da! 

Çankırı Şabanözü Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Şabanözü ilçesi, Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 2 iş yerini satıyor. Peki Çankırı Şabanözü'nde yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Ulaşımda ücretsiz kart engeli: Özel halk otobüsleri ücretsiz ulaşım için sınır koydu! Artık bu günler ücretli olacak

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişilerle ilgili sınırlama getirdi. Buna göre; ücretsiz kart kullananlar ayın sadece ilk 4 günü araçlara kabul edilecek. 

Belediye bu ilde 4 iş yeri satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak İslice Mahallesi'nde yer alan dört adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 5 taksitle iki iş yeri satacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

O ilimizde belediye birçok yeni işyerinin ihalesini yapıyor! 50 bin 700 TL’den başlıyor…

Belediye yeni sanayi iş yerinin satış ihalesini yapacağını duyurdu. İşte yatırımcıların merak ettiği detaylar…

Rossmann’da bahar temizliği! Tüm temizlik ürünlerinde %50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatı!

Rossmann Marketleri ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla tüm temizlik ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Rossmann 9-29 Mayıs tarihleri arasında aynı markalı temizlik ürünleri alımında 2.si %50 indirimli. Ayrıca çöp ve buzdolabı poşetlerinde, temizlik malzemelerinde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. 

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

Algül Turizm Otobüs İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algül Turizm Otobüs İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Algül ve Yılmaz Algül ortaklığında kuruldu. 

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal  Reis  ve Levent  Cengiz ortaklığında kuruldu. 

Van Büyükşehir'den otobüsler için modern tesis!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özel Halk Otobüslerinin kalkış noktasına yapılan tam donanımlı hareket amirliği binası tamamlandı. 

belediye otobüslerinin temizliği Haberi

belediye otobüslerinin temizliği


İstanbul’da her gün binlerce yolcunun kullandığı otobüsler ve metrobüsler dezenfekte ediliyor. Haftada bir kez tekrarlanan temizlik için Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ilaç kullanılıyor. 


Her gün binlerce yolcuya hizmet veren İETT otobüsleri ve metrobüsler servis dönüşü garajlarda iç-dış temizlikten geçirilerek sabah servise veriliyor. İETT’den yapılan yazılı basın açıklamasına göre, İstanbulluların daha sağlıklı bir ortamda yolculuk yapmalarını sağlamak için işlem haftada bir güçlü ilaçlar kullanılarak tekrarlanıyor. Otobüsler ayrıca ayda bir detaylı temizlikten geçiriliyor. 


Dezenfekte işleminde, otobüslerin tüm iç yüzeyleri, tavan, yolcu koltuklarının arka-alt kısımları, camlar, reklam panoları, yolcu tutamak ve tutamak boruları, kapı üstleri, şoför mahalli, torpido, cam kenarları, yan ve tavan yüzeyleri, havalandırma kapakları, araç içerisindeki tüm metal yüzeyler parfümlü ve hijyenik temizlik malzemeleriyle temizleniyor. Otobüs içinde en son, zemin temizliği yapılıyor. Aracın...