15 / 05 / 2024

BEMO Başkanı Erdal Çelebi

BEMO Başkanı Erdal Çelebi

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, kentte ucuz maliyetli konut ihtiyacının doğduğunu ve TOKİ eliyle bu doğrultuda projeler üretilmesi gerektiğini savundu.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı arasında canlı yayında gerilim!

İstanbul Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan toplantısına MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasındaki gerilim damga vurdu.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Erdal Arıkan: İmarda radikal kararlar alındı!

İmar alanında radikal kararlar alındığını kaydeden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, imarda hiçbir yanlış uygulamanın hayata geçmesine izin vermediklerini kaydetti.

İSO Başkanı'ndan imar barışını uzatma çağrısı!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, imar barışı ödemeleri için uzatma ve taksitlendirme kolaylığı sağlanması çağrısında bulundu. 

Bursa'da konut fiyatları yüzde 20 arttı!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, konut fiyatı artışlarının yüzde 20'yi bulduğu Bursa'da, 2016 yılı konut satışlarının Kasım ayı itibarıyla 2015 yılını yakaladığını, yıl sonu tahminlerinin ise bir önceki yılın yüzde 10 üzerine çıkmak olduğunu söyledi.

Bursa'da ucuz konut ihtiyacı doğdu!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, kentte ucuz maliyetli konut ihtiyacının doğduğunu ve TOKİ eliyle bu doğrultuda projeler üretilmesi gerektiğini savundu.

Erdal Çelebi: Darbe girişiminden en çok emlak sektörü etkilendi!

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

Erdal Çelebi: Timsah Arena bölgedeki arsa ve ev fiyatlarını etkiledi!

Timsah Arena bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, Timsah Arena Stadyum'u ile birlikte bölgede kısmen de olsa bir hareketlilik yaşandığını ifade etti.

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu'nu ağırlıyor

BEMO Başkanı Erdal Çelebi Haberi

BEMO Başkanı Erdal Çelebi

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, kentte ucuz maliyetli konut ihtiyacının doğduğunu ve TOKİ eliyle bu doğrultuda projeler üretilmesi gerektiğini savundu. 


BEMO Başkanı Erdal Çelebi, Bursa'da bugün ayrık nizam konut projelerinde metrekare birim fiyatının 2 bin liradan başladığını belirterek, dar ve orta gelir grubunun ihtiyacını ikinci el konutlarla destekleme gayreti içinde olduklarını söyledi. "Bu kesimin sıfır projeden mülk edinme şansı yok" iddiasında bulunan Çelebi, "Metrekaresi 4-5 bin lira olan projeler de var. Bu projelerin alıcıları ise üst gelir grubu. Alternatif projeler olmadığı için yatırımcı 250-400 bin lira aralığında konut projesi görüyor. Ağırlıklı nüfusun asgari ücret bandında çalıştığı Bursa'da 300 bin liralık konutu kaç kişiye satabilirsiniz? Devletin bu noktada tekrar devreye girmesi gerekiyor. Ucuz maliyetle dar kesimin konut...