21 / 05 / 2024

Bendevi Palandöken küçük esnaflı avm önerisi

Bendevi Palandöken küçük esnaflı avm önerisi

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, birçok ilde küçük sanayi sitelerinin şehrin göbeğinde kaldığını belirterek, TOKİ işbirliği ile içinde esnafın olacağı, o şehrin kültürüne uygun şehir AVM’leri kurulmasını önerdi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den zincir market açıklaması: Yeni yasal zorunluluklar getirilmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçebilmek için zincir marketlere birtakım yasal zorunlulukların getirilmesini talep etti.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

Hayat pahalılığına rağmen esnaf 30 milyar liralık bayram cirosu bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın bayram hazırlıklarını hızlandırdığını belirterek, "Her şeye rağmen bu yıl 30 milyar liralık bir bayram cirosu bekliyoruz. İnşallah esnafın yüzü gülecek" ifadesini kullandı.

Esnaftan EYT tepkisi! TESK’ten hükümete yeni çağrı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinin esnafın beklentisini karşılamadığını savunarak tepkisini ortaya koydu. Palandöken ayrıca hükümetten taleplerini de böyle sıraladı…

TESK Genel Başkanı Palandöken: Enflasyonu 3 harfli marketler yükseltiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, enflasyonun yükselmesini zincir marketlere bağlayarak "Enflasyon oranının yükselmesinin asıl nedeni birden çok yani zincirler 3 harfli marketler" dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: İş yeri kira artışlarında üst sınır getirilmesi gerek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın iş yerlerine de getirilmesi gerekiyor." dedi.

Bendevi Palandöken: Jet hızıyla zam yapanlar aynı hızda indirim yapmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, tüm ürün gruplarında zam yapan marketlere aynı hızla indirim yapmaları çağrısı yaptı.

Bendevi Palandöken: Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken son zamanlarda sık sık gündeme gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük" dedi.

Erzurum Palandöken'de 23.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Erzurum Palandöken Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Palandöken ilçesinde yer alan 4 arsayı toplam 23 milyon 343 bin 705 TL muhammen bedelle satıyor.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

Erzurum Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken'de yer alan 4 adet arsayı 9 milyon 346 bin 392 TL bedelle satışa çıkardı.

Bendevi Palandöken küçük esnaflı avm önerisi Haberi

Bendevi Palandöken küçük esnaflı avm önerisi

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, birçok ilde küçük sanayi sitelerinin şehrin göbeğinde kaldığını belirterek, TOKİ işbirliği ile içinde esnafın olacağı, o şehrin kültürüne uygun şehir AVM’leri kurulmasını önerdi. 


TESK İstişare Değerlendirme ve Mesleki Dayanışma Toplantısı, Antalya Belek'te başladı. Toplantıya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Türkiye’nin 81 il esnaf ve sanatkarlar odaları birliklerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. TESK'e bağlı birliklerin yönetimleri olarak 10 milyonluk bir kitleyi idare ettiklerini anlatan Bendevi Palandöken, küçük sanayi sitelerinin şehrin göbeğinde kaldığını ve atıl vaziyette olduklarını anlattı. Palandöken, "Birçok ilde küçük sanayiler işlemiyor. Artık onları yeni konseptlere taşıyıp, TOKİ ile bir sözleşme yapıp buraları şehir AVM’lere, o memleketin kültürüne uygun bir yapıya döndürelim. Orada esnaf işyerini kendisi tekrar...