03 / 05 / 2024

Berat Oğur emlak uygulaması

Berat Oğur emlak uygulaması

Berat Oğur emlak bayiliği vermeye devam ederken müşterilerinin gayrimenkul aramasını kolaylaştırmak için Google Play Store'da emlak uygulaması çıkarmıştır. Uygulama yoğun ilgi görmüştür.

Türkiye'de emlakçılık çoğu zaman kayıt dışı ek gelir olarak yapılıyor! Nasıl olmalıydı? 

Finansal yönetim danışmanı Dr. İbrahim Can, X sosyal medya hesabından emlakçılar ile ilgili bir paylaşım yaptı ve emlakçılığın nasıl olması gerektiğini anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emlak sitelerinde takas ilan sayısı arttı! Takasla konut satışları o ilde resmen patlama yaşadı!

Artan fiyatlar ve yükselen kredi faiz oranlarından dolayı emlak sitelerinde takas ilan sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.  O ilde ise resmen takasla konut satışları patlama yaşadı...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin değeri 5.90 milyar TL!

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi Projesi'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Bu kapsamda Saraçoğlu projesinin 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 5 milyar 90 milyon 654 bin 341 TL oldu. 

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

O ilde emlak vergisinden muaf bahçeli ev satılıyor! Ev arayanlar dikkat! 

Aydın İncirliova Milli Emlak Şefliği, Aydın ili, İncirliova ilçesi, Acarlar mahallesinde yer alan bahçeli kargir evi hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf oalrak satıyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

Berat Oğur emlak uygulaması Haberi

Berat Oğur emlak uygulaması

Daha şimdiden birçok müşterilerimizden güzel tepkiler almaya başladık. Uygulama ile web sitemiz birbirine entegre olarak çalışmaktadır. Yani web sitemize eklenen yada çıkarılan bir gayrimenkul uygulamaya hemen yansımaktadır. Uygulamadan temsilcilerimiz bilgilerine ulaşabilir yada gayrimenkul danışmanlarıyla iletişime geçilebiliyor bu uygulamayı emlak işiyle uğraşan yada uğraşmayan herkesin indirmesini test edip denemesini istiyoruz. Çok yakında app store'da uygulamamız çıkacaktır. 14 yıllık emlak şirketi olarak her geçen gün yenilikler sunmaya devam etmekten memnuniyet duymaktayız gayrimenkul sektörü her geçen gün daha ileriye gitmektedir. 


Berat Oğur 14 yıllık tescilli yerli bir emlak markasıdır. Çok yakında İstanbul ve diğer illerde yeni açılacak ofislerimiz var şu anda halen görüşme halindeyiz örneğin Gaziantep, Erzincan, Erzurum, Adana, Osmaniye İstanbul Avrupa Yakası gibi bir çok temsilcilik başvurusu aldık şu anda bunları değerlendiriyoruz....