16 / 05 / 2024

Bergama Yenikent mahallesi

Bergama Yenikent mahallesi

Köy yolunu kullanan kamyonların tehlike saçtığını belirten Yenikentliler, İzmir Büyükşehir'in imar planında yer alan çevre yolunu 15 aydır yapmadığını belirterek, "Ölmemizi mi bekliyorlar" diye tepki gösterdi.

Kocaeli'de riskli alanda oturanlar yeni konutlarına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Derince Yenikent Mahallesi'ndeki 534 konut ile 40 dükkan ve 1 caminin yer aldığı kentsel dönüşüm alanında sürdürülen çalışmaların 10 ay sonra tamamlanması planlanıyor

İzmir Bergama'da KDV'den muaf satılık arsa! Metrekaresi 2 bin 650 TL'ye! 

İzmir ili Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar...

Belediyeden İzmir'in o ilçesinde satılık arsa fırsatı! Hemen bu son dakika ilanına bakın!

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 56 milyon 100 bin 996 TL bedelle satışa çıkardı. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! İzmir Bergama Belediyesi 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor! 

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Kadıköy Mahallesi, 158 ada 8 parselde yer alan 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor...

İzmir Bergama'da bazı arazilerin ilçe belediyesince satılacağı iddiaları mecliste!

İzmir'in Bergama ilçesine bağlı Çalıbahçe Mahallesi'ndeki bazı arazilerin ilçe belediyesince satılmasının planlandığı iddiasına ilişkin soru önergesi verildi. CHP İzmir Milletvekili Av. Murat Bakan, konuyu meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

İzmir Bergama'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bergama Satış Memurluğu, İzmir ili, Bergama ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 12 ada 10 parselde yer alan arsa ve binayı 8 milyon 228 bin 666 TL'ye satıyor...

Derince’de kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Derince Belediyesi'nce hayata geçirilen 418 daire ve 17 işyerinden meydana gelen Yenikent Mahallesi’nde bulunan kentsel dönüşümün başlangıcı olan Araptepe Konutları’nda inşaat hızla devam ediyor.

TOKİ İzmir Bergama 274 konut ihalesi bugün!

İzmir İli Bergama İlçesi Zafer Mahallesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Bergama 274 konut ihalesi yarın!

İzmir İli Bergama İlçesi Zafer Mahallesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bergama'ya 274 yeni konut!

İzmir İli Bergama İlçesi Zafer Mahallesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi yeniden başladı!

Derince Yenikent Mahallesi Araptepe bölgesinde ara verilen kentsel dönüşüm projesi gerekli yasal izinlerin alınmasıyla yeniden başladı.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Bergama Yenikent mahallesi Haberi

Bergama Yenikent mahallesi

Bergama'ya bağlı Yenikent mahallesinin çevre yolu bir türlü yapılmıyor.İzmir Büyükşehir İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yerel seçimler öncesi kendilerine yolu en kısa sürede yapacağının sözünü verdiğini belirten köylüler, henüz hiç bir çalışma yapılmamasına tepki gösterdi. Yem kamyonları ve rüzgar tribünü yapımı nedeniyle sürekli malzeme taşıyan araçların köyün tam ortasından geçen yolu kullandığını belirten köylüler, her an bir kaza olabileceği endişesiyle yaşadıklarını belirtti. Aileler özellikle okulların kapanmasının ardından bisikletleriyle yollara çıkacak çocukları için endişeleniyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden çevre yolunun yapımına bir an önce başlamasını isteyen Yenikent sakinleri, önceki gün köyün içinden geçen kamyonları durdurup şoförlerden yavaş gitmelerini istedi.



İmarda yeri belli

Yenikent'in eski Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, MHP Grup Başkanvekili Fikret Çam, Büyükşehir'e tepki gösterdi. İmar planlarında...