03 / 07 / 2024

Berk Alkın

Berk Alkın

Sora Turizm Anonim Şirketi, Berk Alkın Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, 19.Mayıs Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Meltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Alkılıç tarafından kuruldu.

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

Her gün bir yeni kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında verdiği hediyelerle de oldukça cömert davranmaya devam ediyor. İş Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine tam 1.000 dolara kadar hediye vereceğini duyurdu.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Altus ALK 474 X Kombi  No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim! Hemen bakın! İşte Altus 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Altus ALK 474 X Kombi No Frost Buzdolabı internete özel yüzde 18 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. İşte indirimli fiyatıyla Altus no frost buzdolabı.

ING’den alkışlanacak hareket! Karşılıksız 8.500 TL hediye! İhmal etmeden siz de alın!

Emekli promosyon rakamları 2023’te de milyonlarca insanın gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Mart ayına az bir zaman kala emekli promosyon ücretleri de bankalar tarafından güncelleniyor.

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Alk Şengün Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün tarafından kuruldu.

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

Gram altın 975 TL olacak! Tarihi net şekilde açıklandı! Elinde altını olanlar bu haberi bekliyor

Geçen hafta önemli bir düşüş yaşayan önem arz eden gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, bir takım açıklamalarda bulundu. Erdal, “Daha da düşecek” şeklinde konuşarak kullanarak açık bir şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Gram altın 975 lira olacak! Peki ne zaman! Altın düşecek yer yerinden oynayacak

Geçtiğimiz hafta önemli bir düşüş yaşayan gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, “Daha da düşecek” ifadelerini kullanarak net şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

Bugün öğlen saatlerinde dolar ve Borsa İstanbul'da yaşanan hareketliliğin nedeni belli oldu. Dr. Tuğberk Çitilci, akşam saatlerinde düzenlenecek kabine toplantısının döviz kurlarında düşüş ve Borsa İstanbul'da da satış getirdiğini ifade etti.

Yüksek Mimar Berk Or vefat etti!

Yüksek Mimar Berk Or hayatını kaybetti.

Erakum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erakum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Ferit Alkın tarafından kuruldu.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Berk Alkın Haberi

Berk Alkın

Sora Turizm Anonim Şirketi, Berk Alkın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, 19.Mayıs Mahallesi, Samanyolu Sokak'ta kuruldu.


Sora Turizm Anonim Şirketi iş konusu; a)Otel, motel,kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj,pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü, bilardo salonu, oyun salonu, dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri, rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir,...