27 / 05 / 2024

Berkant Kuçin sanal kapadokya turu

Berkant Kuçin sanal kapadokya turu

Berkant Kuçin stüdyoya dönüştürdüğü traktör römorkunda turistlerin görüntülerini çekip bilgisayarda Kapadokya görüntüleri ile birleştiriyor. Hazırlanan görüntüler, uçan bir halı üzerinde Kapadokya bölgesinin gezildiği izlenimini veriyor...

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yeri!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Funsef Design - Tech kurucuları Şule Erkınay ve Muhammed Fatih Erkınay ile sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yerini masaya yatırdı.

Kuşadası'nda inşaat işlerine düzenleme!

Aydın Kuşadası Belediyesi, kentteki inşaat işlerinin İmar Kanunu’na uygun olarak yürütülmesi yönünde talimat gönderdi. 

Saadet Partisi, Ayasofya'nın ibadete açılması için 'sanal eylem' düzenledi!

Saadet Partisi Fatih Gençlik Kolları, Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması talebiyle her sene yaptıkları eylemi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle sanal ortama taşıdı.

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kuş tarafından kuruldu.

Kuşadası'nda inşaat işçisi 5'inci kattan düştü!

Aydın Kuşadası'nda bir inşaatta çalışan Mehmet Küpçü (41) 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmit Sanal Gerçeklik Küresi'nin inşaatı tam gaz!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Planetaryum Sanal Gerçeklik Küresi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Sanal gerçekliğin gayrimenkul sektörüne getireceği 5 çözüm!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden Gayrimenkul Notları’nda bu hafta sanal ve artırılmış gerçekliğin gayrimenkul sektörüne getireceği 5 çözümü mercek altına aldı.

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Çin'de göçmen kuşlar için çok özel bir havaalanı inşa edilecek!

Çin göçmen kuşlar için çok özel bir havaalanı inşa edecek. Lingang kuş cennetinden ilk görseller belirlendi.

Edirne’ye 1.5 milyon TL'ye kuş oteli inşa edildi!

Edirne’de Türkiye’de, kapasite olarak en fazla kuş adetine sahip olan kolombodrum tesisi yapıldı. Tesisin inşaatı 1.5 milyon TL'ye mal oldu.

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

Berkant Kuçin sanal kapadokya turu Haberi

Berkant Kuçin sanal kapadokya turu


Nevşehirli bir girişimci, stüdyoya dönüştürdüğü traktör römorkunda turistlerin görüntülerini çekip bilgisayarda Kapadokya görüntüleriyle birleştiriyor. Bu yöntemle hazırlanan görüntüler, uçan bir halı üzerinde Kapadokya bölgesinin gezildiği izlenimini veriyor. 


Berkant Kuçin (25), AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süre işsiz kaldıktan sonra internette gördüğü görüntü montaj programını bölgeye uyarlayarak kendisine iş alanı oluşturduğunu anlattı.


Programı Antalya'daki bir firmadan patent ücreti ödeyerek satın aldığını bildiren Kuçin, şunları söyledi:


"Kapadokya bölgesinin simgelerinden Göreme Açık Hava Müzesi, Beyaz Vadi, Bağlıdere Vadisi, Avanos ve Kızılırmak bölgesinin görüntülerini kamerayla çekip bu programa ekledim. Bir traktör römorkunu stüdyoya dönüştürdüm. Açık hava müzesinin otoparkındaki stüdyomda, Osmanlı dönemi kıyafetleri giydirdiğim turistlerin görüntülerini çekerek, bu programda daha önce çektiğim Kapadokya görüntüleriyle birleştiriyorum. Bu yöntemle hazırladığım görüntüler, uçan bir halı üzerinde Kapadokya bölgesinin gezildiği izlenimi...