03 / 05 / 2024

Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik ödülü ege yapı

Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik ödülü ege yapı

EgeYapı Group, uluslararası alanda aldığı “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” ödülü ile 2013 yılını tamamlıyor. EgeYapı Group, bu yıl Türkiye’den bu ödüle layık görülen tek Türk markası oldu...

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Miras davalarında buna dikkat! Büyük önem taşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul değerleme raporlarının mirasçıların mirası kendi aralarında adil bir paylaşım yapabilmesi ve ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların önüne geçilebilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alıyor! 18 yaşından büyük olanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Alımlara 18 yaşından büyük ve 32 yaşından küçükler başvurabilecek. İşte ayrıntılar...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan blokların yıkımına başlandı

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan 4 blokun yıkımına başlandı.

ŞOK’ta büyük mangal 200 TL’ye, 3 kişilik salıncak 1200 TL’ye, katlanır masa 500 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 12 Haziran’da indirime girecek ürünler ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Bu doğrultuda, 12 Haziran Pazartesi gününe özel, büyük mangal 200 TL’ye, 3 kişilik salıncak 1200 TL’ye, katlanır masa 500 TL’ye düştü. İşte 12 Haziran Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

Nissan/ Ghanem: Türkiye otomotivde Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem otomotiv sektörüne ilişkin öngörülerde bulundu. Ghanem, Türkiye'nin Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olarak İspanya’yı geçebileceğini belirtti. İşte detaylar...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik ödülü ege yapı Haberi

Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik ödülü ege yapı



EgeYapı Group, uluslararası alanda aldığı “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” ödülü ile 2013 yılını tamamlıyor. EgeYapı Group, bu yıl Türkiye’den bu ödüle layık görülen tek Türk markası oldu.


İstanbul’un her iki yakasında karma projelere imza atan ve gayrimenkul alanında iki kez uluslararası ödül alan EgeYapı Group, Otherways Management & Consulting Association tarafından İsviçre’de düzenlenen törenle “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” ödülüne layık görüldü. EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı’ya takdim edilen ödülle birlikte EgeYapı Group, 2013 yılında Türkiye’den bu ödülü kazanan tek marka oldu.


“EgeYapı Group’un başarıları, Türkiye sınırlarını aştı”


Ödüle ilişkin değerlendirmede bulunan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı; “EgeYapı Group olarak bugüne kadar her projemizde yatırımcılarımıza ayrıcalıkların kapılarını açtık, kaliteli bir yaşam...