26 / 05 / 2024

beşiktaş 1903 mezarlığından yer ayırtan ünlüler

beşiktaş 1903 mezarlığından yer ayırtan ünlüler

Beşiktaş Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. Bu mezarlık için ünlüler şimdiden yer ayırtmaya başladı bile...

Beşiktaş tesisini geri alıyor! Akatlar No:1903'teki kiracı çıkarıldı! 

Beşiktaş Mehmet Üstünkaya tesislerinin içindeki kiracı çıkartıldı tesis yakın zamanda Beşiktaş Belediyesinden Beşiktaş Jimnastik Kulübüne devir olacak.

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Beşiktaş 2025 Ağustos ayında teslim edilecek. 

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Beşiktaş 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Referans Beşiktaş projesinin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Beşiktaş Dikilitaş'taki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş ilçesi, 1. Etap Dikilitaş Balmumcu Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

beşiktaş 1903 mezarlığından yer ayırtan ünlüler Haberi

beşiktaş 1903 mezarlığından yer ayırtan ünlüler

Beşiktaş Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. Bu mezarlık için ünlüler şimdiden yer ayırtmaya başladı bile.

Habertürk'ün haberine göre, Beşiktaş  Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. Bu mezarlık için ünlüler şimdiden yer ayırtmaya başladı bile.30 bin ile 60 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılacak mezar yerinin ilk taliplileri arasında şu ünlü Beşiktaşlı isimler var:

Ahmet Dursun

Adnan Aybaba

Ali Eren Beşerler

Murat Cevahir

Murat Varol

Metin Keçeli

İstanbul'da yapılacak mezar yeri için Beşiktaş Belediyesi ve Eyüp Belediyesi ile görüşülen proje en kısa zamanda hayata geçirilecek. Beşiktaş mezarlığında her detaya dikkat edildiğinin altını çizen Mert Ersin, şunları aktardı: "Burada 1903 tane mezar yeri var. Tabii ki mezar taşlarında,...