08 / 05 / 2024

beşiktaş arsenal maçından nasıl dönülür

beşiktaş arsenal maçından nasıl dönülür

İstanbul Ulaşım A.Ş., bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Arsenal UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off mücadelesi için metro saatlerinin düzenlendiğini açıkladı. İşte Beşiktaş - Arsenal maçı için ayarlanan metro saatleri...

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Kiler GYO Referans Beşiktaş 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Referans Beşiktaş projesinin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Beşiktaş Dikilitaş plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, 1. Etap Dikilitaş Balmumcu Nazım İmar Planı?nda H: Serbest Yapılaşma Şartlarına Sahip Alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beşiktaş Dikilitaş'taki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş ilçesi, 1. Etap Dikilitaş Balmumcu Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından, Beşiktaş'ta yer alan 1 adet parselin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Beşiktaş Ulus imar planlarına İBB'den onay!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından plansız alan olarak kaydedilen Beşiktaş Ulus'taki bir arazinin imar değişikliğine onay verildi. 

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Sağırkaya tarafından açıldı.

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

beşiktaş arsenal maçından nasıl dönülür Haberi

beşiktaş arsenal maçından nasıl dönülür

Beşiktaş ve Arsenal arasında bu akşam 21:45'te başlayacak UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off mücadelesi için, Atatürk Olimpiyat Stadı'na giden M3 ve M1 metro hatlarında sefer saatleri 01:00'e kadar uzatıldı. 


İşte İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından Twitter'da yapılan o açıklama;


‏@istanbul_ulasim: 


"Sayın yolcularımız, bu gece oynanacak Beşiktaş-Arsenal maç sonrasında seferlerimiz M3 hattında 00:30'a, M1 hattında ise 01:00'a kadar uzatılacaktır. Beşiktaş'a başarılar dileriz."