09 / 05 / 2024

beşiktaş gerede tesisi

beşiktaş gerede tesisi

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Beşiktaş, Akat Mahallesi'ndeki tesisi 3 yıllığına kiraladı!

Beşiktaş Futbol Yatırımlar Sanayi Ve Ticaret A.Ş, Mülkiyeti Beşiktaş Belediyesi Başkanlığı'na ait olan 2 bin 50 metrekare alanlı yapıyı 3 yıl süreyle kiraladı…

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi yeniden ihaleye çıkacak!

Beşiktaş’ın çok büyük sorunlar yaşadığı Ümraniye’deki araziyle ilgili, ‘Siyasi engelleme var’ iddialarını kesin bir dille yalanlayan yöneticiler, "Yeniden ihaleye çıkılacak. O zaman girip alacağız. Zaten oraya spor tesisi dışında bir şey yapılamaz." dedi.

Beşiktaş Kulübü, Bolu Gerede Esentepe Otel'i işletecek!

Gerede’de tesis yapmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş, Gerede Belediyesi’ne ait olan Esentepe Oteli de kiralayarak Gerede’ye adeta üs kurmuş oldu.

Beşiktaş Kulübü Gerede'de tesis kuracak!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Beşiktaş Kulübü'nün Gerede'de tesis kurmaya karar verdiğini bildirdi. Allar, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile kulüp asbaşkanı Deniz Atalay'ın bölgede yeniden incelediğini belirtti.

Hekimhan Park Beşiktaş Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Hekimhan Belediyesi ile İstanbul Beşiktaş Belediyesi arasındaki kardeş belediye protokolü kapsamında Hekimhan İlçesi’nde inşa edilecek olan 3 bin 500 metrekare alan üzerinde Hekimhan Park Beşiktaş sosyal tesislerinin temeli atıldı.

Beşiktaş'a dev spor kompleksi!

1990 yılında Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay, Beşiktaş'a dev bir spor tesisi yapılacağını açıklamış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1990 yılında Beşiktaş'a dev spor kompleksi yapılacakmış!

1990 yılında Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay, Beşiktaş'a dev bir spor tesisi yapılacağını açıklamış. 1990 yılında tamamlanacak, 57 bin dönümlük arazi üzerine kurulacak spor tesisinden amatör kulüpler faydalanacakmış.

Beşiktaş'tan salon sporları için yeni spor tesisi!

VODAFONE Arena'nın inşaatıyla ilgilenen Beşiktaş'ın salon sporu yapan takınılan için de harekete geçtiği bildirildi. Beşiktaş spor salonları için yeni spor tesisi inşa ettirecek...

Beşiktaş, Düzce'ye kamp tesisi yapacak mı?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Düzce'de yapılması düşünülen kamp tesisleriyle ilgili olarak "Orası devlet arazisi. Arazinin tapusu bizim olsun istiyoruz. Satarlarsa tesisi oraya yapacağız" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'ın yeni tesisi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleşecek!

Beşiktaş Kulübü'nün yeni tesis projesi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleştirilecek. Tesis, Fulya'da bulunan Şan Ökten Kamp Tesisleri'nin bulunduğu alanda inşa edildi...

Beşiktaş'ın yeni tesisi Kuruçeşme'de yapılacak!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beşiktaşlılar'a müjdeli haberi verdi. 25 Mart'ta Akatlar Spor ve Kültür Merkezi Beşiktaş'a devredilmişti... Beşiktaş için şimdi de Kuruçeşme'de yeni tesis yapılacak

Uyum Gıda Beşiktaş Levent şubesi ile 63 mağaza sayısına ulaştı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

beşiktaş gerede tesisi Haberi

beşiktaş gerede tesisi

Bolu'nun Gerede ilçesinde yer alan ve siyah-beyazlı kulübün yenilediği, 80 oda, 165 yatak kapasiteli otel ile 1 antrenman sahasının bulunduğu yeni tesis açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Serdal Adalı, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Serkan Yazıcıoğlu, Hakan Özköse, Hüseyin Mican, teknik direktör Abdullah Avcı, yardımcı antrenör Gökhan Keskin ve davetliler katılım gösterdi.

Törende açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, tesisleşme konusunda sivil toplum örgütlerine büyük görev düştüğünü söyledi. Kasapoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Tesis, spor camiamıza, gençlerimize, yarınlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Çalışan, emek veren herkese de...