30 / 04 / 2024

beşiktaşda daire fiyatları

beşiktaşda daire fiyatları

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Arnavutköy'de deniz kenarında 3 daireli bir bina bin 185 altın parasına 45 bin liraya, aynı semtte deniz manzaralı 2 daireli bina ise 35 bin liraya satılacakmış.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Ukrayna'da yeni binalarda daire fiyatları değişti!

Ukrayna'da son 10 yıl içerisinde yeni yapılan binalarda daire fiyatları gittikçe artıyor. LUN portalı kurucu ortağı Andrey Mima son 10 senelik daire fiyatlarının verilerini paylaştı. 

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Beşiktaş Yıldız 511 ada 9 parsel imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi, 511 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıda...

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

beşiktaşda daire fiyatları Haberi

beşiktaşda daire fiyatları

45000 LİRAYA ARNAVUTKÖY'DE - Deniz kenarında beşer odalı 3 daireli fevkalade konforlu apartman. 35000 Arnavutköy'de deniz manzarasına hakim, 2 daireli apartman. 28000 Arnavutköy'de deniz manzarasına hakim 2280 lira kiralı 4 daireli apartman satılıktır. Ferdi Selek Türk Emlak, ilan bürosu Ömerabit Han 2/23 Tel: 42368


35000 LİRAYA - Kadıköy'de Cevizlik'te deniz manzarasına hakim ve 8 odalı konforlu satılık ev. Ferdi Selek Türk Emlak ve İlan Bürosu Galata Ömerabit Han ikinci kat 23'te. Tel: 42368


35000 LİRAYA - Büyükdere, betonarme ve...