21 / 05 / 2024

Beşiktaşın imar planı

Beşiktaşın imar planı

1958 yılında Belediye Meclisi'nin yaptığı toplantıda muhtelif imar mazbataları kabul edilmiş, Beşiktaş'ın imar planı da uygun görülmüş. Beşiktaş'ın imarının gerçekleşmesi için, dört milyon lira tutarında istimlake ihtiyaç görülmekteymiş.

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

1941 yılında Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış!

1941 yılından Belediye İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Arnavutköy'deki 67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Yeşilbayır Mahallesi 247 ve 62 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte  67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Yüksekova'nın imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından hazırlanan  Hakkari'nin Yüksekova'nın imar planı iki etap halinde askıya çıkarıldı. 

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Fethiye’de iskele alanının imar planı askıda!

Fethiye Göcek Mahallesi’nde Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ‘iskele alanı’ yapılması planlanıyor. İskele alanının imar planı ise 30 gün askıya çıkarıldı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Beşiktaşın imar planı Haberi

Beşiktaşın imar planı

İstimlak edilecek her binanın parası peşin olarak ödenecek.


Beşiktaş'ın imarı için yapılacak istimlak 4 milyon lirayı buluyor.


  Belediye Meclisi, dün öğleden sonra fevkalade bir toplantı yapmıştır. Toplantıda, muhtelif imar mazbataları kabul edilmiş, Beşiktaş imar planı da uygun görülmüştür.

  Bu arada söz alan azalar, bundan sonra yapılacak istimlakler için evvela ödenecek paranın temin edilmesini istimlak işine de ancak bundan sonra başlanmasını istemişlerdir. Bu istek muvafık görülmüş ve karara bağlanmıştır.

  Beşiktaş'a ait imar planının tahakkuku için dört milyon lira tutarında yeni bir istimlake ihtiyaç görülmektedir. 

  Kuştepe semtindeki elektrik tesislerinin tamamlanması için gereken 50 bin liralık tahsisatın temini, temizlik amelesine öğle yemeğinden başka, akşam yemeği verilmesi durumlarının da ıslahı istenmiş, bu istek de kabul edilmiştir. Üyelerden biri, amele kelimesinin üzerinde durarak bu tabiri...