03 / 05 / 2024

Bestemsu Özdemir ev

Bestemsu Özdemir ev

Ticarete atılan ünlüler arasına Bestemsu Özdemir de katıldı. Güzel oyuncu Nişantaşı’nda restoran açmaya hazırlanıyor.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Konutta tablo kararıyor: Satılık ve kiralık ev fiyatları durgunlukta bile artıyor!

Ev alacak milyonlarca kişi konut fiyatlarının nasıl seyredeceğini merak ediyor. Ekonomimcom köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde piyasayı değerlendirdi. Peki satılık ve kiralık ev fiyatları ne olacak?

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Kirada yüzde 25 zam sınırını aşan ev sahibinin başı büyük dertte! Faiziyle birlikte ödeme yapmak zorunda kalacaksınız

Av. Gökçe Özdemir, ev sahiplerinin, yüzde 25 sınırı üzerinde artış yapmaları halinde başlarının büyük derde gireceğini söyledi. Kiracıyla kanuni sınırın üzerinde bir oranda anlaşılması durumunda ileride kiraya veren kendisine karşı kiracı tarafından açılacak bir dava sonucunda ciddi tutarda faiz ile

Demet Özdemir 25 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yatırım hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti! Özdemir, tam 25 milyon TL'ye muhteşem bir ev satın aldı. İşte ayrıntılar...

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Demet Özdemir yeni evinden ilk fotoğrafını paylaştı!

Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye ev satın alan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyadan yeni evinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. 

Demet Özdemir Zekeriyaköy’deki yeni evine taşındı!

Geçtiğimiz aylarda Sarıyer Zekariyaköy'den ev alan güzel oyuncu Demet Özdemir dekorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni evine yerleşti. 

Demet Özdemir Boğaz'da ev arıyor!

Bir süredir Zekariyaköy'den ev almak için emlakçılarla görüşen Demet Özdemir bu fikirden vazgeçerek Boğaz'da ev aramaya başladı.

Bestemsu Özdemir Nişantaşı’nda restoran açacak!

Ticarete atılan ünlüler arasına Bestemsu Özdemir de katıldı. Güzel oyuncu Nişantaşı’nda restoran açmaya hazırlanıyor.

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın oturduğu ev satılıyor!

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın Etiler'deki aylık 15 bin lira verdikleri boğaz manzaralı evleri satışa çıkarıldı.

Afyonkarahisar'da 'Fenerbahçeli ev' inşa edildi!

Afyonkarahisar'ın Anıtkaya Köyü'nde yaşayan Gökhan Özdemir çocukluğundan beri hayalini kurduğu "Fenerbahçeli ev" hayalini hayata geçirdi. Sarı lacivert renklerle inşa edilen ev için 170 bin lira harcandı.

Türk çimento sektörü 2018 yılında 614 milyon dolarlık ihracata ulaştı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında, Çimento Sektörü 2018 yılı değerlendirmeleri ve 2019 yılı beklentilerinin yanı sıra sektör önceliklerini paylaştı. 

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir Etiler'de ev arıyor!

Oyuncu Seçkin Özdemir ve kız arkadaşı Demet Özdemir, bir süredir Etiler’de kiralık ev bulmak için emlakçı emlakçı geziyor.

Bestemsu Özdemir ev Haberi

Bestemsu Özdemir ev

Ticarete atılan ünlüler arasına Bestemsu Özdemir katıldı. Şu sıralar ekrandan uzak kalan oyuncu, kendi işinin patronu olmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu, Nişantaşı'nda restoran açmak için çalışmalara başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; güzel oyuncunun Nişantaşı'nda bulunan mekanı önceki gün Snobmagazin görüntüledi.

Restoran açmak için gün sayan 28 yaşındaki oyuncu, mekanı sık sık ziyaret edip tadilatı yakından inceleniyor.

Özdemir'in bu yatırımı geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda lokmacı açan Neslihan Atagül'ü akıllara...