03 / 05 / 2024

Beton 2013 Fuarı

Beton 2013 Fuarı

Türkiye’nin lider çimento ve hazır beton üreticisi Akçansa,Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB)’nin düzenlediği ‘’Beton 2013 Beton Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’na katılıyor

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en önemli fuar ve kongresine ev sahipliği yapacak olan “Beton 2023” sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayacak. İşte Beton 2023 ile ilgili ayrıntılar...

Beton İzmir 2018 Fuarı başladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından 25-28 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Beton İzmir 2018 Fuarı başladı.

Beton İzmir 2018 Fuarı yarın başlıyor!

Küresel iş makineleri pazarının en büyük 50 oyuncusu arasında yer alan Hidromek ürünlerini 25- 28 Nisan tarihleri arasında Beton İzmir 2018 Fuarı’nda sergileyecek. 

Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından düzenlenen Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor. Fuar 28 Nisan'a kadar devam edecek. 

Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da!

İnşaat ve Hazır Beton Sektörlerini bir araya getirecek Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da gerçekleştirilecek. Fuar Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım A.Ş. tarafından düzenleniyor.

CASE İş Makineleri, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda!

CASE, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda sergilediği ürünleriyle, inşaat sektörünün ihtiyacı olan yüksek perfomans, güç ve konforu bir arada sunduğunu bir kez daha gösterdi.

Beton 2017 Kongresi ve Fuarı açıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen Beton 2017 Kongresi ve Fuarı açıldı.

Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün!

Kalite Fuar Yapım A.Ş. ve Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenecek Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün başlıyor. Hazır beton ve inşaat sektörü ile tedarikçiler bir araya gelecek.

Beton 2017 Kongresi ve Fuarı 13-14 Nisan'da!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen Beton 2017 Kongresi ve Fuarı 13-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar, İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak.

GAMA, Beton 2016 Fuarı'na katılacak!

GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, "Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"nda dünyanın en önde gelen beton ve kaldırma ekipmanları üreticisi olan Zoomlion ile yeni nesil beton pompalarını sergileyecek.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

Akçansa Enerjik Beton projesini 38. Yapı Fuarı’nda tanıttı!

Türkiye’nin lider yapı malzeme şirketi Akçansa, sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan Uluslararası Yapı Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.Akçansa standının yıldızı, ‘Enerjik Beton’ olarak da adlandırılan Smartcem adlı projeydi.

Beton 2013 Fuarı Haberi

Beton 2013 Fuarı


 İnşaat, hazırbeton ve agrega sektörlerini Şubat ayında bir araya getiren fuar’da Akçansa, 10.salon, 413 numaralı standında yerini alarak yenilikçi çözümlerini tanıtıyor.


Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından beton ve betonu oluşturan malzemeler konusunda yapılacak yeni çalışmaları teşvik etmek, sergilemek, desteklemek ve nihayetinde paylaşmak üzere bu yıl 5. kez düzenlenen etkinlik, 21-24 Şubat tarihleri arasında Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Akçansa çalışanları fuarda eş zamanlı düzenlenecek olan Hazır Beton Kongresi’nin oturum programında, farklı angregalarla üretilen ağır betonların tasarımı ve mekanik özellikleri, çimento endüstrisinde sürdürülebilir üretim ve nano teknolojisinin betonun geleceğindeki rolü gibi konuları ele alacaklar.

Beton sektörünün tüm temsilcilerinin yanı sıra belediye mensuplarını, mühendisleri, mimarları, kalfaları, öğrencileri makine ve tüm malzeme tedarikçilerini geniş bir platformda buluşturacak kongrenin kendileri için çok olumlu geçeceğini belirten...