28 / 07 / 2024

Beyaz İnşaat Akşam Gazetesinin yerine ne yapacak

Beyaz İnşaat Akşam Gazetesinin yerine ne yapacak

Beyaz İnşaat Topkapı Davutpaşa'daki Akşam Gazetesi ,Skytürk ve Atlı Zincir Fabrikası'nın yer aldığı arsada yeni bir projeye başlıyor. Beyaz İnşaat Davutpaşa projesi için Çukurova Holding'le anlaşma yapıp, binanın kapısına tabelayı astı bile...

Ev kiralayacaklar dikkat! Başkent Ankara'nın en ucuz semtleri ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı!

Yaptığı açıklamada başkent Ankara’da konut açığından kaynaklı kira fiyatlarının yüksek olduğunu dile getiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'nın en ucuz semtlerini açıkladı.

ATEM Başkanı Akçam: Zam sınırının kalkması ile kiralar yüzde 20 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 1 Temmuz itibarıyla kira fiyatlarında uygulanan yüzde 25 zam sınırının kalkması ile kira fiyatlarında fahiş artışlar meydana geldiğini açıkladı.

ATEM Başkanı Akçam: İlan portalları emlak danışmanlarını mağdur ediyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, İlan portallarının emlak danışmanlarını mağdur ettiğini belirterek, tüm Türkiye’de ilan portallarına tepki gösterileceğini açıkladı.

 ATEM Başkanı Akçam açıkladı: Kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamalarda kirada yüzde 25 sınırının uzatılmayacağının sinyalini verdi. Peki kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur? ATEM Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Marmara Denizi dün akşam da sallandı: Deprem uzmanı 4 senaryoyu açıkladı! 7.6 büyüklüğünde...

Dün akşam Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz'ün açıklamaları gündeme geldi. İşte o ayrıntılar...

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Türkiye Tapu uygulamasını değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam tapu uygulamasının hayata konulması ile tapu işlemlerinin daha kolay ve şeffaf olabileceğini ifade etti.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev fiyatları düşebilir, kira fiyatları düşmez!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 2024 konut piyasasını emlakkulisi.com için değerlendirdi. Yeni yılda satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl olacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

Beyaz İnşaat Akşam Gazetesinin yerine ne yapacak Haberi

Beyaz İnşaat Akşam Gazetesinin yerine ne yapacak


Beyaz İnşaat, Topkapı Davutpaşa'da yer alan eski Akşam Gazetesi, Skytürk binasının olduğu arsa ve karşısında kalan Atlı Zincir'e ait fabrika arsasında proje inşa edecek. Çukurova Holding'e ait arsa ve Atlı Zincir Fabrikası arsası yaklaşık 30 bin metrekare. Çukurova Holding'e ait olan Akşam gazetesi ve Skytürk 2013 yılında Sancak Medya Grubu'na satıldı.


Eczacıbaşı'ndan 30 milyon TL'ye aldı


Eczacıbaşı Holding, 2010 yılında satın aldığı Atlı Zincir İğne ve Makina Sanayii A.Ş.'ye ait fabrikayı bu yıl Ağustos ayında Beyaz İnşaat'a satmıştı. Eczacıbaşı, 2010'da 14 milyon 800 bin TL ödediği fabrika arsası için Beyaz İnşaat'tan 30 milyon TL kapora tahsil etti. 9 bin 95 metrekarelik arsa da Beyaz İnşaat tarafından dönüştürülecek.


Şimdi o binalarda konut projeleri yükselecek. Beyaz İnşaat Davutpaşa projesi konut ve ticaret olarak...