02 / 05 / 2024

Beyazıt Öztürk çeşme

Beyazıt Öztürk çeşme

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Çiftçiler hemen bakın! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? Rakamlar bir bir açıklandı!

Çiftçiler, traktör fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? İşte 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Türkçe öğretmenleri 2023'te ne kadar alacak?

Yeni yıla sayılı günler kala asgari ücretin ne olacağı beklenirken, Türkçe öğretmenleri 2023 yılında maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Yılda iki kere zam yapılan öğretmen maaşları derecelerine göre belirleniyor. Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Vestel’den 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! Üstelik 2 bin TL indirimle! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Vestel kampanyalarını ardı adına sıralıyor. Son Olarak Beyazıt Öztürk’ün tamıtımını yaptığı Beyaz Eşya Show ile dikkat çeken Vestel 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı kampanyası ile de ilgi görüyor. Üstelik 2 bin tl indirim sunan Vestel’in fiyat listesi

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Instagram’a Türkçe Altyazı Özelliği Eklendi

Milyonların kullandığı sosyal ağ Instagram’ın akış videolarına Türkçe otomatik altyazı özelliği geliyor…

BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber kitabı Türkçe olarak yayınlandı!

Mark Baldwin imzalı mimarlık ve inşaat sektörü için önemli önemli bilgilerin yer aldığı “BIM Yöneticisi: BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber” kitabı Türkçe olarak yayınlandı.

Beyazıt Öztürk çeşme Haberi

Beyazıt Öztürk çeşme

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, uzun bir aradan sonra Ege'de görüntülendi. İki hafta önce tatil sezonunu İzmir Çeşme'de açan başarılı sunucu, gözlerden uzak olmak için taş bir villa kiraladı.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; Öztürk, ihtişamlı özel malikanesine taşınmasıyla evin içine bir takım eşyalar aldı.

Çeşme'ye annesi Nurten Öztürk ile giden ünlü ismin, karantina döneminde aldığı kilolar ise dikkat çekti. Boş vakitlerinde de köpeği ile oynayan televizyoncu, iddialara göre yaz sezonu için kiraladığı eve yaklaşık 150 bin lira ödedi.