06 / 05 / 2024

Beykoz Çayırı ne olacak

Beykoz Çayırı ne olacak

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Beykoz Çayırı'nın millet bahçesi yapılmasına veto!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı'nın, oyçokluğu ile Millet Bahçesi olmasına karar verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararı veto etti.

İBB Meclisi'nde Beykoz Millet Bahçesi tartışması!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı, oy çokluğu ile Millet Bahçesi'ne yapıldı CHP grubunun onay vermediği karar, çayırın yapılaşmaya açılacağı nedeniyle tepkilere neden oldu.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Altının 8 ay sonra ne kadar olacağı şimdi açıklandı! Hem elinde altın olanlar hem de altın almak isteyenler hemen bakın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken altının 8 ay sonra ne kadar olacağı da açıklandı. Peki altın 2024 yılının sonunda ne kadar olacak? 

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın 1 ay sonra ne kadar olacak? 

Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? İşte detaylar...

Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak?

Asgari ücret ara zammı için görüşmeler devam ederken memur maaş zammının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? Kira Artış Sınırlaması kalkacak mı?

Fahiş kira zamlarını önlemek için 2022 Haziran ayı itibarıyla hayata geçirilen düzenlemenin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Jeep’te fiyatlar baştan aşağı değişti! Jeep Compass’ın mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu?

Sıfır otomobillerde mayıs ayı fiyatları belli olmaya başladı! Bu kapsamda, Jeep’te mayıs ayı fiyatlarını tek tek duyurdu. Peki, Jeep Compass’ın mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yumurta, süt, un, ayçiçeğe zam gelmişti! Bir ürüne zam bu sefer zam gelmeyecek, hemen gidip alın

Ülkemizde birçok gıda ürününe gelen zamdan sonra herkesin yediği başka bir ürünle ilgili güzel haber geldi. Yetkili isim, ürüne Ramazan ayına kadar zam yapılmayacağını dile getirdi.

Migros'ta çay ürünlerine yüzde 20 indirim! İkişer beşer alıyorlar! Çaykur, Lipton, Filiz... 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market yılın son indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında çay ürünleri yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Gram altının 5 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altın Kahini İslam Memiş müjdeyi verdi! Duyduk duymadık demeyin!

Altın yatırımcılarının heyecanla beklediği rekor rakam belli oldu. Altın Kahini İslam Memiş şu dakikalarda 1107 liradan işlem gören gram altının 5 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Duyduk duymadık demeyin!

Çay, şeker, un derken Türkiye'de herkesin kullandığı bir ürüne büyük zam geldi! Evinizi doldurun

Türkiye'de son dönemde gıda ürünlerin yapılan zamların ardı arkası kesilmezken, hemen hemen herkesin kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Çiftciler dikkat! Türk Boğası Tümosan fiyatları açıklandı! En ucuz traktör ne kadar? 1 Aralık 2022 fiyat listesi  

Tümosan  Aralık ayı traktör fiyatlarını yayımladı. Peki Türk Boğası Tümosan fiyatları kaç TL, en ucuz traktör ne kadar? İşte 1 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Son dakika gümüş fiyatlarını yakından talip eden yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı.

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen bakın!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için açıklama geldi. Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu. Elinde gümüş olanlar hemen bakın!

Beykoz Çayırı ne olacak Haberi

Beykoz Çayırı ne olacak

Beykoz Belediyesi tarafından tarihi mesirenin korunması ve nitelikli sosyal alanlara çevrilmesi için hazırlanan Millet Bahçesi Projesi İBB Meclisi'nde görüşülerek oy çokluğuyla meclisten geçmişti. Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; Proje İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından veto edilmişti. 

"Çayır Elden Gidiyor" iddialarının yer aldığı mesire, yeşil yüzü korunarak yapılan çalışmalar tamamlandığında nitelikli alanlarıyla tüm İstanbul ve Beykozlulara hizmet verecek. 

Proje dahilinde yapılacak çalışmalarla çayır etrafında izinsiz kullanılan kamu alanları tekrar Beykoz halkına kazandırılacak. Böylece fiili kullanımda 38 bin metrekare olan alan 93 bin metrekareye çıkacak ve 55 bin metrekarelik yeni alan inşa edecek. Mevcut çayır aynı şekilde korunarak inşa edilecek çalışmalar sonunda çayır alanı 2,5 misline çıkmış olacak. Millet Bahçesi'nde, yeşil alan ve çevre düzenlemeleriyle ilçenin gereksinim duyduğu nitelikli yürüyüş yolları,...