06 / 05 / 2024

Beykoz Göztepe kaçak yapı

Beykoz Göztepe kaçak yapı

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Otoyollarda kaçak geçiş ödemelerinde süre değişti! 4 kat cezası var!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyol ve karayollarındaki kaçak geçişlere ilişkin yeni düzenleme geldi! Resmi Gazete'de yayılmanan karara göre, kaçak geçişler için verilen ödeme süresi değişti! İşte detaylar...

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Beykoz'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul'a bağlı Göksu Mahallesi'nde hazine arazisi üzerine inşa edilen kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Antalya'daki kaçak yapı miktarı meclis gündeminde!

Antalya'daki konut sayısı ve tespit edilen kaçak yapı miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Beykoz Göztepe kaçak yapı Haberi

Beykoz Göztepe kaçak yapı

Beykoz Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Göztepe Mahallesi 47/1 Parsel ve 37/103 Parsel üzerindeki kaçak yapıları yıkmak için ihaleye düzenledi.

Dost Beykoz'da yer alan habere göre; Beykoz’da, 23 Haziran 2019 İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri öncesinde başlayan kaçak yapı yıkımları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde, Beykoz Yenimahalle’de bir günde çok sayıda kaçak yapı yıkıldı ve birçok tartışmalara neden oldu.

Beykoz Belediyesi, Orman Genel Müdürlüğü tarafından tespit edilen kaçak yapıların yıkımını bu kez Beykoz’un Göztepe Mahallesi’nde yapılacak.

Göztepe Mahallesi’nde yer alan 47/1 Parsel ve 37/103 parsel üzerinde yer alan 1616 metrekarelik kaçak yapıları yıkmak amacıyla düzenlenen ihale 10 Ekim 2019’da saat 10.00’da Beykoz Belediyesi’nde gerçekleşecek.

Yıkımlar ise ihalenin kesinleşmesinden sonra 5 gün içinde imza atılacak sözleşme sonrasından itibaren 30 günde yapılacak. Beykoz Belediyesi ihaleye teklif verecek firmalardan,...