14 / 05 / 2024

beykoz yeni mesire alanları

beykoz yeni mesire alanları

Beykoz Belediyesi orman zenginliğiyle İstanbul’un akciğer olan ilçede 4 yeni mesire alanı kuruyor. İlçe sakinlerinin ailecek vakit geçirebileceği mesirelerden ilki Riva’da 15 hektarlık bir alanda yapılıyor.

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

Envoy Beykoz'un ilk etabı Envoy Vadi yakında satışta! Yeni proje!

10 yılı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul, Beykoz projesinin ilk etabı olan Envoy Vadi'yi yakında satışa sunuyor. İşte proje ile ilgili detaylar... 

KİPTAŞ'tan 50 bin yeni konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Kartal, Sarıyer ve Beykoz'da hayata geçirilecek olan projeler İstanbullular tarafından merakla beklenirken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da yeni dönemde asgari 50 bin bağımsız birimi dönüştüreceklerini söyledi. 

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

beykoz yeni mesire alanları Haberi

beykoz yeni mesire alanları


Riva’da Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından kiralanan alan mesire olarak düzenlenerek ilçe sakinlerinin hizmetine açılacak. Riva’ya gelen vatandaşlar yem yeşil doğanın ortasında enfes deniz manzarası eşliğinde ailecek piknik, spor ve gezinti yapacak.


Riva C Tipi Mesire Alanı’nda kır lokantası, kır gazinosu, piknik üniteleri, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, spor alanları, çeşmeler, büfe, mescit ve otopark yer alacak. Karadeniz ve Riva (Çayağzı) Deresi’ne hâkim alanda vatandaşlar için bir de manzara seyir terası kurulacak.


Başkan Çelikbilek: “Tüm İstanbul Yararlanacak”


Yeni mesire alanlarıyla ilçe sakinlerinin dinlenip nefes alabilecekleri alanları artırmayı amaçladıklarını ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemiz Beykoz %84’ü ormanlarla kaplı eşsiz bir zenginliğe sahip. Bu zenginliği korurken ilçe sakinlerimizin istifadesine de sunmak istiyoruz. Riva mesiremizi bu yıl hizmete açmayı planlıyoruz. Beykozlular...