25 / 07 / 2024

beylükdüzü Alya Trio projesi nerede

beylükdüzü Alya Trio projesi nerede

İstanbul Avrupa Yakası Beyliküzü'nde inşa edilen Alya Trio Evleri Akkuş İnşaat tarafından hayata geçiliyor. Peki Alya Trio projesi ne zaman teslim edilecek?

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Alya Konutları Merkezefendi'de vade farksız 20 ay taksit imkanı!

BOSS4 Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'nda hayata geçirdiği Alya Konutları Merkezefendi projesinde vade farksız 20 ay taksit imkanı sunuluyor. 

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Boss4 İnşaat imzası ile hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde teslimler başladı. İstanbul Beylikdüzü’de inşa edilen Alya Dolunay projesi, kentsel dönüşümün en güzel örnekleri arasında yer alıyor.

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çilsal ve Yusuf Görürgöz ortaklığında kuruldu.

Alya Bella villalarında teslimler başladı!

BOSS4 İnşaat’ın Beylikdüzü’nde inşa ettiği ve 12 lüks villanın yer aldığı ‘Alya Bella’ projesinde teslimler başladı.

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Alya Dream geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde inşa ettiği Alya Dream projesiyle yatırımcılarına huzurlu bir yaşam sunuyor.

Alya 4 Mevsim ön talep topluyor! Yeni proje!

Modern şehircilik çizgisinde, güvenilir ve örnek alınan şirket vizyonuyla yatırımlarına hız kesmede devam eden BOSS4 Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya 4 Mevsim’de ön talep toplanıyor.

Alya Bella fiyat!

BOSS4 Gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor. Beylikdüzü Gürpınar’da yükselen proje peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Peki Alya Bella projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Alya Bella fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Alya Dolunay satışa çıktı! Yeni Proje!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı. Projede yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

beylükdüzü Alya Trio projesi nerede Haberi

beylükdüzü Alya Trio projesi nerede

Akkuş Grup imzası taşıyan  Alya Trio projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. 


Dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlangıç gösterdiği Alya Trio Evleri 18 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Alya Trio projesi ne zaman teslim edilecek?
Alya Trio projesi 2017 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Ön talep süreci devam eden Akkuş İnşaat  Alya Trio Evleri  toplam 26 tane daire ve 5 tane dükkandan meydana geliyor.


Alya Trio  satış ofisi

0 212 422 08 00 

http://akkusgrup.com

Pınar...