02 / 05 / 2024

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Ahmet Misbah Demircan

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Ahmet Misbah Demircan

Zabıta Teşkilatı’nın 188. yıl dönümü dolayısıyla Beyoğlu Belediyesi Zabıta Teşkilatı tarafından tören yapıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Beyoğlu zabıtasını ziyaret ederek yıl dönümlerini kutladı.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

O belediye zabıta alım ilanı açtı! Resmen açıklandı! Başvurular bitmeden yetişin!

Konya Büyükşehir Belediyesi, zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Ön lisans mezunu 19 zabıta memuru alımı için müjde verildi. Peki, Zabıta Memuru alımında aranan şartlar nelerdir?

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Beyoğlu'ndaki depreme dayanıksız binalar yenileniyor!

İstanbul'un gözde ilçelerinden olan Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yer almayan bölgelerdeki yüzlerce riskli binanın yenilenmesi için hazırlanmış olan Plan Notu Teklifi, Beyoğlu Belediyesi Meclisi’nden sonra İBB Meclisi'nde de görüşüldü.

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Beyoğlu'ndaki kaçak yapılar dijital ortamda tespit edilecek!

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu'nun tamamını 3 boyutlu teknolojiyle dijital ortama aktardı ve kayıt altına aldı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

Beyoğlu Belediyesi'nden riskli yapılarla ilgili önemli karar!

İstanbul Beyoğlu Belediye Meclisi'nde ilçe genelinde bulunan riskli yapılarla ilgili mevcut imar planlarına eklenmek üzere hazırlanan Plan Notu Teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Ahmet Misbah Demircan Haberi

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Ahmet Misbah Demircan

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Zabıta Teşkilatı’nın 188’inci yılı dolayısıyla Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Zabıta görevlileri tarafından çiçeklerle karşılanan Demircan, Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü personeliyle tek tek tokalaştı.

Zabıta’nın şehir hayatı için önemine değinen Demircan, “Bizler konuşmalarımız sırasında sık sık “Medeniyetler kuran ecdadımız” deriz. Medeniyet, Medine kelimesinden türetilmiştir ve şehir anlamına gelir. Yani 'Medeniyetler kuran ecdadımız' derken aslında, 'Şehirler kuran ecdadımız' deriz. İnsanoğlu yapısı gereği birlikte yaşamak zorundadır. Birlikte yaşayan insanların belli kural ve kaidelerle yaşaması gerekir. İnsanın yaşadığı yerde düzen olmalıdır. Şehirlerde birlikte yaşamanın kurallarını belediye koyarken, bunun uygulamasını zabıta gerçekleştirir. İnsanların birlikte yaşamasının bekçiliğini Zabıta yapar” diye konuştu.

Başarılı çalışmaları dolayısıyla zabıtaya teşekkür eden Demircan, Zabıta teşkilatının 188 yıllık geçmişiyle çok eski bir geleneğe sahip olduğunu da ifade...