29 / 04 / 2024

beyoğlu kapatılan otel

beyoğlu kapatılan otel

Beyoğlu' ndaki bazı oteller kapatıldı. İşletmelerin ruhsatı olmadığı için kapatıldığı öğrenilirken, mahalleli otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyledi.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel tasarım projesi TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, İstanbul ili Beyoğlu ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde başlatılan kentsel tasarım projesiyle ilgili soru önergesi verdi.

Beyoğlu'nda emlak vergisi tartışması!

2022 yılı için emlak vergisi zam oranları belli oldu. Beyoğlu'nda yapılan yüzde 80'lik zam Beyoğluların tepkisine neden oldu. 

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Beyoğlu Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İBB Meclisi’nde oy çokluğu ile Beyoğlu Belediyesi’ne 10 yıllığına tahsis edilen ve mahkemelik olan İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki gençlik merkezini yurt olarak işletmek için açılan ihale sonuçlandı. İhaleyi, İBB şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. kazandı. 

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Beyoğlu'nda tarihi binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Beyoğlu'nda tehlikeli olduğu iddia edilen en üst katının yıkımı yapılan tarihi binanın duvarı işçilerin üstüne çöktü. Olay sonucunda yaralanan 3 kişi hastaneye götürüldü.

Beyoğlu'nda riskli binanın yıkımı tamamlandı!

Beyoğlu'nda deprem sonucunda çökme tehlikesi oluşan ve boşaltılan bina yıkıldı.

Beyoğlu’nda terk edilmiş bina çöktü!

İstanbul Beyoğlu’nda kullanılmayan bir binanın belli bir bölümünde çökme meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede binada çökme sırasında birinin olmadığı bilgisine ulaşıldı...

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

beyoğlu kapatılan otel Haberi

beyoğlu kapatılan otel


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından sonra Beyoğlu’nda bazı otel ve pansiyonların kapatıldığını iddia etmesinin ardından dikkatler kapatılan bu otel tipi işletmelere çevrildi. İşletmelerin ruhsatı olmadığı için kapatıldığı öğrenilirken, mahalleli otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Erdoğan’ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyledi. 


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kız ve erkeklerin aynı yurtta kalamayacağına yönelik açıklamalarının ardından, Beyoğlu’nda bazı apart evlerin basıldığını öne sürdü. Açıklamanın ardından Tekin’in söylediği Serdar Ekrem Sokak’a giden gazeteciler, pek çok pansiyon, otel ve apart otelin belediye ekipleri tarafından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendiğini gördü. 


'RUHSATSIZLAR, VERGİ ÖDEMİYORLAR'


Çevredeki otellerin yüzde 80-90’ının ruhsatı olmadığı için kapatıldığını ifade eden çevre sakini Fikret Doğru, “15-20 gündür bu oteller kapatılıyor. Ruhsatsızlar, vergi ödemiyorlar....