05 / 05 / 2024

Bezmialem Açık Otoparkı

Bezmialem Açık Otoparkı

İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş (İSPARK) New York, Paris, Londra, Berlin'de uygulanan ve robot teknolojisiyle çalışan "tam otomotik otopark" sistemleri İstanbul'da da hayata geçirecek

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Pendik'e 560 araçlık otopark müjdesi!

Pendik Belediyesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında yer alan boş arsaya 560 araçlık otopark inşa ediyor.

Sultanbeyli’deki tepetaklak evler görenleri şaşkına çeviriyor!

İstanbul'un Sultanbeyli bölgesinde inşa edilen bir alışveriş merkezinin açık otoparkında ziyarete açılan ‘tepetaklak’ adı verilen evler, görenleri şaşkına çeviriyor.

Kocaeli'deki 310 araçlık otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi yanında inşa edilen 310 araçlık otopark projesinde sona yaklaşılıyor.

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

Sivas açık hava müzesine dönüşüyor!

Sivas meydanını yeniden cazibe merkezi haline dönüştüren Başkan Sami Aydın, “Şehir meydanı altında kapalı otoparkı, üstünde barındırdığı tarihi eserlerle adeta bir açık hava müzesi haline geldi” diye konuştu. 

Manisa Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz süreci açık!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Ulupark Katlı Otopark projesi masaya yatırıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz sürecinin açık olduğunu belirtti.

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Otoparkı imar planı askıda!

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Açık Otoparkı'nın 7 bin 884 metrekare alanını kapsayan 1421 ada, 3 parsele ilişkin Ticaret Alanı amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Zeytinburnu’na 2 bin 200 araçlık otopark ve spor kompleksi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi ortaklığıyla Zeytinburnu'na 2 bin 200 araçlık otopark ve spor kompleksi inşa ediliyor.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

Ankara Yenimahalle'de kiralık otopark ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi'nde atıl durumda bulunan alanın açık park alanı, oto pazarı veya otopark olarak kiraya verecek. Açık artırma usulü ile yapılacak ihale 15 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Bebek sahiline 143 araçlık otopark geliyor!

Bebek sakinleri şu sıralar oldukça endişeli. İBB Beyaz Masa’yı elektronik mesajlarıyla soru yağmuruna tutuyor, endişelerini dile getiriyorlar. Nedeni ise İBB’nin Bebek-Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesi kapsamında sahil yoluna yapmayı planladığı 143 araçlık otopark.

Bezmialem Açık Otoparkı Haberi

Bezmialem Açık Otoparkı

İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ (İSPARK) ilk etapta Seyrantepe'de 250, Taksim'de 300, Esentepe'de 250, Üsküdar'da 500, Kağıthane'de 300 ve Beyoğlu'da 400 olmak üzere 2 bin araç kapasiteli tam otomatik otopark yapacak.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın master plan kapsamında açıkladığı 100 bin araçlık otopark yapımı ile ilgili çalışmalara başladı. Şirket, otopark sorununun çözümü için hem yeni otoparkları hizmete açacak hem de var olan otoparkların kapasitesini teknolojik sistemlerle artıracak.


Projelerde ilk etapta 2 bin araç kapasiteli robot teknolojisiyle çalışan tam otomatik otoparklar devreye girecek. Sürücüler böylece park etme stresinden kurtulacak, rahat bir şekilde parklanacak. Bu otoparkların yanı sıra ağırlıklı olarak zemin altı katlı ve açık otoparklar da kente kazandırılacak.


İSPARK, master plan kapsamında ilk etapta Seyrantepe'de...