27 / 04 / 2024

Bican Tuğberk özgeçmiş

Bican Tuğberk özgeçmiş

Mimar Bican Tuğberk kimdir? Mimar Bican Tuğberk, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Bican Tuğberk çalışmalarına devam ettiği Berk Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Bican Tuğberk...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

Tuşlu telefonlar geri mi dönüyor? İşte popülerliğin ardındaki nedenler!

Tuşlu telefonlar unutulmuş gibi görünse de artık farklı nedenlerle tekrar popülerlik kazanıyor. Uzun pil ömrü, kullanışlılık ve uygun fiyatlar gibi avantajlarının yanı sıra bu telefonlar sosyal medyadan uzaklaşmak isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. 

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Taşerona kadro gelecek mi? Bakan Bilgin’den peş peşe flaş açıklamalar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşerona kadro düzenlemesine ilişkin konuştu. Peki, taşerona kadro verilecek mi? İşte merak edilenler...

Altın 26 gün sonra tam bu kadar olacak! İyi haberler geride mi kaldı? Elinde altını olanların etekleri tutuşacak

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine çıkarken, gram altın da 1225 TL oldu. Peki altın fiyatları ilerleyen günlerde nasıl olacak? Altın fiyatları düşecek mi? Uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İyi haberler geride mi kaldı? Altını olanların etekleri tutuştu.

AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, son günlerde ülke genelinde ve afet bölgesinde yaşanan depremlerle ilgili konuştu. AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Son günlerde yatırımcılarını üzen gümüş için yeni senaryo belli oldu. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı için resmen rakam verildi. Gümüş yatırımcısı havaya uçtu. İşte gümüşte son dakika gelişmeler...

Bican Tuğberk özgeçmiş Haberi

Bican Tuğberk özgeçmiş

Bican Tuğberk kimdir?

Ahmet Bican Tuğberk, 16 Nisan 1960 Adana doğumlu. Ortaokulu Tarsus Amerikan Kolejinde okuyan Tuğberk, Liseyi ise Ankara Fen Lisesi'nde tamamladı.


1975 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nden yüksek mimar olarak mezun oldu. 1991 senesinde kurduğu Berk Mimarlık bünyesinde çalışmalarını sürdürmekte.


Üye olduğu kurumlar:

TMMO - Türkiye Mimarlar Odası

İSMD - istanbul Serbest Mimarlar Derneği

UAB - Ulusal Ahşap Birliği

TÜRKEV - Türkiye Tarihi Evleri Koruma Derneği


Berk Mimarlık

Adres: Barbaros Bulvarı Bayındır Sokak Mecidiye Apt. No: 7/1 34349 Darphane Beşiktaş / İSTANBUL

Tel: 0212 266 31 40

Faks: 0212 267 17...