27 / 08 / 2024

bilen otel davası ne oldu

bilen otel davası ne oldu

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde eski Lara yolu üzerinde bulunan ve SİT alanı falezlerde asansör ve güneşlenme alanları yaratan ve ruhsat dışı uygulamaları nedeniyle defalarca mühürlenen Bileni Otel'in 1/binlik plan tadilatı İmar Komisyonu'na gönderildi.

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Van Bayram Otel davası AİHM'ye taşındı!

Van'da 2011 yılında meydana gelen artçı depremde yıkılarak 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Bayram Otel ile ilgili dava Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşındı.

Sakarya'da termal otel için kiralanan alanda izinsiz çalışma davası!

Akyazı'da, 2014 yılında orman köylülerinin içme suyu ve tarımda kullandıkları Bıçkı Deresi suyunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bölgede yapılacak termal otele kiralanması ardından alanda izinsiz çalışma davası açıldı.

Kuşadası Cahirsma Otel'ine kaçak yapı davası!

İçişleri Bakanlığı, 5 yıldızlı Kuşadası Cahirsma Otel’in sahiplerine haksız menfaat sağladığı suçlamasıyla Başkan Kayalı hakkında soruşturma izni verdi.

Ayşe Sağlam ile Zemzem Otel davasında son durum!

Diyelim ki yanı başınıza otel yapılacak. Evinizi satın alıp otel arsasını genişletmek istiyorlar. Satmazsanız ve bir akşam gittiğinizde evinizin ‘buharlaştığını’ görseniz?

İzmir Üçkuyular imar davasında bilirkişi değişti!

İZMİR’de yıllardır tartışmalara neden olan Üçukuyular Pazaryeri ve çevresindeki Doğuş Grubu’nun 50 bin metrekare araziye AVM ve otel yapmasına olanak sağlayan, 1998 yılında yürürlüğe girer imar planının iptali davasında şok gelişme yaşandı.

Mardan Otel ihalesinin feshi reddedildi!

Mardan Otel'in Halk Bankası'na 360 milyon 50 bin lira bedelle satışıyla ilgili alacaklı firmalardan Güçlü İnşaat tarafından açılan ihalenin feshi davası, usulden reddedildi.

Yıkılan Bayram Otel davasında tazminat!

VAN'da 9 Kasım 2011' de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki ikinci depremde yıkılan Bayram Oteli' nin mirasçıları tazminat ödemeye mahkum oldu.Yıkılan Bayram Otel davasında tazminat...

Bayram Otel davasının karar duruşması görüldü!

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen depremde çöken ve 24 kişinin can verdiği Bayram Otel davasının karar duruşması dün görüldü. Dava sonucunda Tevfik Bayram'a hapis kararı çıktı..

Bayram Otel davasında karar ertelendi!

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen ikinci depremde yıkılan ve 24 yurttaşın yaşamını yitirdiği Bayram Oteli'nin sahibi hakkında açılan davanın 8'inci duruşmasında davanın 7 Ekim'e ertelenmesine karar verildi..

İzzey Erişen Van'da yıkılan otelinin yerine imarsız otel yapıyor!

Müteahhit İzzet Erişen'in Van Erciş'deki oteli 2 işçiye mezar oldu. İşçilerin davası sürürken Erişen yeni bir otel inşaatı için kolları sıvadı. Aynı yere yeni bir otel inşaa etmeye başladı. Üstelik imar izni olmamasına rağmen

Duru Otel'in sahibi Tarık Duru'ya boşanma davası!

Antalya'da, Duru Otel'in sahibi ve Duru şžirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Duru'nun 32 yıllık eşi Mihriban Duru, boşanma davası açtı ve 15 milyon TL tazminat talep etti. 40 bin TL de nafaka talep etti...

bilen otel davası ne oldu Haberi

bilen otel davası ne oldu

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde eski Lara yolu üzerinde bulunan ve SİT alanı falezlerde asansör ve güneşlenme alanları yaratan ve ruhsat dışı uygulamaları nedeniyle defalarca mühürlenen, hakkında yıkım kararı çıkarılan Bileni Otel'in 1/binlik plan tadilatı Muratpaşa Belediye Meclisi'nin dünkü oturumunda İmar Komisyonu'na havale edildi. 


Muratpaşa sınırlarındaki proje dışı uygulamaları nedeniyle uzun süredir gündemi meşgul eden Bilem Otel'in bulunduğu alanın konut alanından ticari alana çevrilmesi 2013 yılı Haziran ayında gerçekleşen Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 12 çekimser oya karşılık 10 oyla kabul edilirken, binlik plan tadilatı Muratpaşa'ya geldi. 


Antalya Büyükşehir belediye Meclisi'nde konut alanından ticari alana çevrilerek otelin proje dışı uygulamalarının ve ek binasının yasalaşmasını sağlayan kararın ardından 1/binlik plan tadilatı Muratpaşa Belediye Meclisi'ne geldi. Belediye meclisinin dün gerçekleşen oturumunda gündemin 23. Maddesinde yer alan konu...