15 / 05 / 2024

Bilgin Gökberk ne restoranı açtı

Bilgin Gökberk ne restoranı açtı

Spor Yorumcusu ve yazarı Bilgin Gökberk, Çeşme'de restoran açtı. Alaçatı'nın merkezinde hizmete giren De.ly'de İtalyan lezzetleri sunan Gökberk, ''Artık buralı oldum'' dedi.

Porland'dan anneler gününe özel indirim!

Porland anneler gününe özel olarak 10-11-12-13-14 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak tüm ürünlerde net yüzde 40 indirim avantajı sunuyor.

Evinpark Ada ile Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim!

İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Maltepe’de inşa edilen ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim fırsatı sunuyor.

Van Gölü'ne sahil kordonu projesi geliyor!

Türkiye'nin en büyük gölü olan Van Gölü'ne sahip Van Gölü'nün etrafı canlandırılacak. Hayata geçirilecek olan Sahil kordonu projesiyle Van Gölü koyları turizme kazandırılacak.

Ümraniye Gökorman ne zaman satışa çıkacak?

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Ümraniye Gökorman projesi "Yerde ararken gökte orman" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Ümraniye Gökorman ne zaman satışa çıkacak?

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Sinpaş Altın Oran Çadır Günleri ne zaman?

"Ev bakmaya değil ev almaya çağırıyoruz" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş Altın Oran Çadır Günleri'nde 250 konut çadırda sahiplerini bekliyor. Peki Sinpaş Altın Oran Çadır Günleri ne zaman?

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Seyir İstanbul'da sevgililer gününe özel kampanya!

Çatma Yapı tarafından Yakacık’ da inşa edilen Seyir İstanbul Projesi büyük ilgi görüyor. Projede sevgililer gününe özel kampanya ile 120 ay 0,64 Faiz oranı, ya da yüzde 10 +3 indirim fırsatı sunuluyor.

Güneşli G Tower ne zaman teslim?

130 dairelik Güneşli G Tower projesinin işletmeciliği Divan Grup tarafından yapılıyor. Peki, Güneşli G Tower ne zaman teslim?

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu halkın görüşüne açıldı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, görüş ve öneriler için 10 gün boyunca halkın görüşüne açıldı...

Haliçport projesi halkın görüşüne açıldı!

Haliçport projesi olarak bilinen İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi projesi, 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı...

İşgücüne katılma oranı inşaat sektöründe 7 bin kişi arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre, işgücüne katılma oranı önceki döneme göre 0.1 puan arttı. Ekonomik faaliyete göre istihdam edilenlerin sayısı inşaat sektöründe 7 bin kişi arttı.

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Bilgin Gökberk ne restoranı açtı Haberi

Bilgin Gökberk ne restoranı açtı

Spor Yorumcusu ve yazarı Bilgin Gökberk, Çeşme'de restoran açtı. Alaçatı'nın merkezinde hizmete giren De.ly'de İtalyan lezzetleri sunan Gökberk, ''Artık buralı oldum. Evim, dükkanımın üstünde. De.ly. hem lezzet hemde sohbet furağı. 20 yıllık yurtdışı turizm tecrübemi buraya...