17 / 05 / 2024

BİM süt ürünleri

BİM süt ürünleri

BİM 15 Mart aktüel ürünlerinin kataloğunu yayımladı. Peki BİM 15 Mart aktüel kataloğunda hangi süt ürünleri kaç TL? İşte 15 Mart 2022 süt ürünlerinin fiyat listesi!

BİM 26 Nisan yeni aktüel kataloğu! BİM’de iğneden ipliğe büyük indirim!

26 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan BİM indirime giren ürünleri de tek tek açıkladı. Peki BİM'in 26 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunda neler var? 

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Ekim ayı çiğ süt üretim maliyeti açıklandı: Satış fiyatı 15,72 TL olarak güncellendi

TÜSEDAD (Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği), Ekim ayı itibarıyla çiğ süt üretim maliyetini kamuya duyurdu. Dernek, gerçek üretim girdi fiyatlarına dayanarak hesapladığı çiğ süt üretim maliyetini litre başına 13,10 Türk Lirası olarak belirledi. İşte detaylar...

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Akfen GYO BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil oluyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akfen GYO), harekete geçti. Sürdürülebilir bir gelecek inşa etme taahhüdünü benimseyen Akfen GYO, BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil olmaya hazırlanıyor.

Motor satışları resmen katlandı! Sıfır almak isteyen 3-4 ay bekliyor: En düşük fiyatlı motosiklet 150 bin TL!

Yılın ilk 7 ayında yapılan motosiklet satışları, geçtiğimiz yılın tamamındaki satışları geride bıraktı. Sıfır motor almak isteyenler 3-4 ay bekliyor. Hemen almak isteyenden 30 bin TL fark isteniyor. Peki motosiklet fiyatları ne kadar? 

BİM süt ve süt ürünlerine zam yaptı: 150 lira olan klasik beyaz peynir 215 liraya yükseldi

BİM market süt ve süt ürünlerine zam yaptı: Klasik beyaz peynir fiyatları arttı. İşte detaylar...

Türkiye’nin süt üretimi 2022 yılından beri düşüyor!

Türkiye’de süt üretiminde 2022 yılı itibarıyla düşüş yaşandığını söyleyen EBSO Süt ve Süt Ürünleri Meslek Komitesi Üyesi Ferhat Uğuralp, üretimin düşmesindeki esas nedenin başta yem olmak üzere yüksek maliyetler olduğunu vurguladı. Uğuralp, üretimde verimlilik için planlamanın şart olduğunu söyledi.

Marketlerde 1 litre süt 40 TL'ye dayandı! Son dakika: Süt ve süt ürünlerine yüzde 35'e varan zam!

Ağustos 2023 itibarıyla süt ve süt ürünlerine yüzde 12-35 aralığında yeni bir zam daha yapıldı. Zammın ardından bazı markaların bir litre süt fiyatı 38,95 liraya kadar yükseldi. İşte ayrıntılar...

BİM Birlikten Berekete kampanyasını duyurdu: Süt, ayran, yoğurt, zeytin, reçel dibi gördü!

BİM, Birlikten Berekete indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Peki, BİM'de indirimli ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Suudi Arabistan 18 Türk şirkete ithalat vizesi verdi!

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Suudi Arabistan'ın süt ürünleri, kırmızı et ve bal üretimi yapan 18 şirket için ithalat izni verdiğini açıkladı. Yılın ilk 6 aylık döneminde bu ülkeye yapılan ihracat geçen yıla göre yüzde 747,5’lik artışla 1 milyar 113 milyon dolara çıktı.

BİM süt ürünleri Haberi

BİM süt ürünleri

BİM 15 Mart aktüel ürünlerinin kataloğunu yayımladı. Peki BİM 15 Mart aktüel kataloğunda hangi süt ürünleri kaç TL? İşte 15 Mart 2022 süt ürünlerinin fiyat listesi!

BİM uygun fiyatlı ürünleri müşterileri ile bulışturmaya devam ediyor. İşte 15 Mart aktüel katalog fiyat listesi..

Dost Topak Tuzsuz Tereyağı 500 g: 39,90 TL

Dost Çiftlik Kaşkaval Peyniri 400 g: 27,90

Dost Yarım Yağlı Yoğurt 5 kilogram: 37,25 TL

Dost Yarım Yağlı Bidon Yoğurt 2 kilogram: 18,90 TL

Dost Laktozsuz Ayran 1,5 Litre: 9,90 TL

Dost Laktozsuz Yoğurt 750 gram: 9,90 TL

Dost Laktozsuz Süzme Peynir 500 gram: 21,90 TL

BİM'de TV ürünlerinde dev kampanya! İşte BİM 2022 Mart fiyat listesi!

BİM'de KUMTEL fanlı ısıtıcı sadece 149,90 TL!

BİM'de 55 inch televizyon 5 bin...