02 / 05 / 2024

BİMDER idlim konut

BİMDER idlim konut

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

Euro Bölgesi'nde konut fiyatlarında düşüş yaşandı! 

Euro Bölgesi'nde konut fiyatları 2023 yıının son çeyreğinde yüzde 1,1 oranında azaldı. Buna göre, konut fiyatları senelik bazda Lüksemburg'da yüzde 14,4, Almanya'da yüzde 7,1, Finlandiya'da yüzde 4,4, Fransa'da yüzde 3,6 kadar azalmış oldu.

Galatasaray’dan deprem bölgesine 300 yeni konut müjdesi!

Galatasaray’ın deprem bölgesine 300 konut inşa edileceği öğrenildi. Konutların 100’ü Hatay’a, 100’ü Adıyaman’a ve 100’ü de Kahramanmaraş’a yapılacak.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Avro Bölgesi'nde konut fiyatları yüzde 0,9 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde konut fiyatları 2023 yılının ilk çeyreğinde önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,9 oranında düşüş gösterdi.

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

İstanbullulara müjde! İBB'den büyük konut hamlesi! 16 binin üzerinde konut inşa edilecek!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Son 3,5 sende 9 bin 190 daire ve ticari birimi bitirerek hak sahiplerine teslim etti. İBB, toplam 16 binin üzerinde birimden meydana gelen konut projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

TOKİ'den tarihin en büyük konut fırsatı! Yüzde 10 peşinat, 240 aya kadar vade! Sakın kaçırmayın

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak olan tarihin en büyük konut projesinin ayrıntıları belli oldu...

Hollanda'daki konut krizi büyüyor!

Hollanda'da yükselen kira fiyatlarını ve büyüyen konut krizini protesto eden binlerce gösterici sokağa döküldü. Rotterdam'da önceki gün düzenlenen protesto yürüyüşüne politen sert müdahale geldi.

Kıbrıs'ta yangından etkilenen bölgelerde konut inşası için kampanya başlatıldı!

KKTC'de Türkiye'de yangından etkilenen bölgelere yeni konut inşa edilmesi için yardım kampanyası başlatıldı.

Rusya'da kişi başına 6.6 metrekare daha büyük konut hedefi!

Rusya'da hükümet 2030'a kadar 3 kişilik ailelerin en az üçte ikisinin şimdikinden daha büyük bir konut alabilmesi ya da kiralayabilmesi için uygun şartların sağlanması için çalışma başlatacak.

ABD’nin en büyük konut kredisi sağlayıcısının hisseleri 1 günde yüzde 71 arttı!

Ünlü forum sitesi Reddit, konut kredisi sağlayıcısı olarak hizmet sunan Rocket Companies adlı şirketi yükseltti. Reddit'in borsa konuşulan bölümü WallStreetBets’teki kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören Rocket hisseleri bir gün içerisinde yüzde 71 yükseldi. 

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

Çin 2020'de konut satışlarıyla büyüdü!

Çin, 2020 yılında ekonomik anlamda son 40 yılın en zayıf büyümesini yaşadı. 2020'de 2.3 büyüme gerçekleştiren Çin'in büyümesine konut satışlarının katkısı oldu. 

BİMDER idlim konut Haberi

BİMDER idlim konut

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib şehrinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dernek Başkanı Mehmet Görür, yurt genelinde farklı yardım kampanyaları düzenlendiğini söyledi.

Kendilerinin farklılık yaparak 20 ev yapmayı alt hedef koyduklarını belirten Görür, ilçenin isminin yapılacak hanelerle hatıra kalmasını istediklerini söyledi. Görür, "Dostlarımızdan iki kardeşimiz cumartesi-pazar gününü İdlib'de zaman geçirdiler. Oradaki sıkıntıları gözleriyle görüp dernek yönetimimize anlattılar. Biz de dernek yönetimi olarak siz kıymetli dostlarımızın destekleriyle küçük de olsa orada bir Bozkır mahallemizi kurabilmek için 20 ev için bismillah dedik. Rabbim utandırmasın inşallah." şeklinde konuştu.

İdlib'e 26 briket ev inşa...