06 / 07 / 2024

Bin Turizm Yapı nerede

Bin Turizm Yapı nerede

Bin Turizm Yapı Anonim Şirketi, Halil Kütrem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da İstanbul, Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 555 Sokak' ta kuruldu.

İzmir’de deprem riski azaltma çalışmaları tam gaz! O bölge mercek altına alındı, tam 30 bin test yapıldı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremin etkilediği Bornova’da zeminden alınan numuneler, Türkiye’de ilk defa İzmir’de kurulan Egeşehir Laboratuvarı’nda incelendi ve yaklaşık olarak 30 bin deney yapıldı.

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

TOKİ’den konut müjdesi! O ile tam 220 bin konut yapılacak!

TOKİ, 6 Şubat depremlerinden ağır yara alan Hatay’a 220 bin konut yapacak. 40 bin konutun yılbaşında depremzedelere teslim edilmeye başlanacağı belirtilirken, hangi ilçelere kaç konut yapılacağı da belli oldu.

Deprem bölgesindeki 200 bin konutun yapımı son gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesinin hızlı şekilde ayağa kaldırılması için 850 bin bağımsız birimden 200 konutun yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Olası büyük İstanbul depreminde binlerce kişi kurtarılmayı bekleyecek! Rakam açıklandı: 242 bin adet yapı yıkılacak!

Olası büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. İBB Meclisi'nin İYİ Partili üyesi Dr. Suat Sarı, 242 bin adet yapının yıkılacağına dikkat çekerek, deprem kurtarma ekipleri ile ilgili bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Devletten herkesi ev sahibi yapacak kampanya! 200 bin TL yapı desteği veriliyor!

Devlet prefabrik ev alanlara 150.000 TL destek sağlarken betonarme ev yapımında ise 200 bin TL veriyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

381 bin 376 yapıdan, 30 milyon 388 bin 676 çipli beton numunesi alındı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Elektronik Beton İzleme Sistemi (EBİS) ile 381 bin yapının betonu, 30 milyondan fazla çipli beton numuneyle denetlenecek.

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

Kentsel dönüşümde İstanbul için özel birim kurulacak: Rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacak! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, megakenttekim riskli binaları işaret ederek, "İstanbul için özel bir birim kuracağız" dedi ve  İstanbul'daki rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacağını söyledi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Bin Turizm Yapı nerede Haberi

Bin Turizm Yapı nerede

Bin Turizm Yapı Anonim Şirketi, Halil Kütrem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da İstanbul, Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 555 Sokak'ta kuruldu. 


Bin Turizm Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1- OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping,tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.  b. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. c. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon...