07 / 05 / 2024

Bınderıya Battumar

Bınderıya Battumar

Bınderıya Turizm Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sanduısuren Bayart, Bınderıya Battumar, Altaı Baatar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 6 Kasım'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Koru Caddesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Marmara için yeni uyarı! Hem tsunami hem de 7,5 büyüklüğünde deprem...

Prof. Dr. Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşanabilecek büyük bir depremin yaratabileceği tsunami dalgaları ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklamaları...

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan uyardı: 'Bu bölge 6,5 şiddetinde deprem üretebilir'

Son dakika deprem haberleri. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli bir uyarı geldi. Ercan o bölgede yaşayanları 6,5 şiddetinde olabilecek bir depreme karşı uyardı.

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara müjdeli haber! 158 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Deprem bölgesinde iş arayanlara güzel haber verildi. KPSS puanı olanlar hemen baksın. 158 personel alım için düğmeye basıldı. İşte detaylar!

Deprem bölgesinde konutta arz talep dengesizliği kiraları uçurdu!

Deprem bölgesinde yaşanan konutta arz talep dengesizliği kira fiyatlarının artmasına neden oldu. İşte detaylar...

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Bölgede yaşayanlar dikkat! Uzmanlardan yeni deprem uyarısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerle ilgili konuşan uzmanlar, ardı ardına gelen böylesi iki büyük depremin Türkiye’de ilk kez meydana geldiğini belirtirken, yeni depremler olabileceği konusunda da uyarı yaptı.

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! BDDK’den kredi borçları için yeni karar!

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından peş peşe alınan kararlara bir yenisi daha eklendi. Buna göre, deprem bölgesinde yaşayanların kredi borçları için BDDK tarafından bir kolaylık daha getirildi.

Bınderıya Battumar Haberi

Bınderıya Battumar

Bınderıya Turizm Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sanduısuren Bayart, Bınderıya Battumar, Altaı Baatar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 6 Kasım'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Koru Caddesi'nde kuruldu. 


Bınderıya Turizm Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir....