18 / 05 / 2024

bingöl kiğı tüneli

bingöl kiğı tüneli

Bingöl Kiğı’da yapılan Karayolları yatırımları hakkında bilgi veren Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı M.Ali Sabaz, Bingöl Kiğı'daki tünelin bu yıl tamamlanacağını bildirdi.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin açılış tarihi belli oldu! İki yer arası süre 30 dakika kısalacak!

İstanbul'a Sarıyer-Kilyos tüneli geliyor.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'ninin açılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Zigana Tüneli açılıyor: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşecek!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise sayılı çift tüp kara yolu tünellerinden olan Zigana Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan törenle bugün açılacak. İşte detaylar...

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl kötü haberi verdi! Eğer bundan vazgeçerlerse doğalgaza gelecek zammı düşünemiyorum

Doğalgaza gelen zamların ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

Bingöl depreminde bazı evler hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

Bingöl Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

bingöl kiğı tüneli Haberi

bingöl kiğı tüneli

Bingöl Kiğı’da yapılan Karayolları yatırımları hakkında bilgi veren Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı M.Ali Sabaz şöyle konuştu: “59 kilometre uzunluğundaki mevcut yolun Kığı Baraj Gölü altında kalması nedeni ile tespit edilen yeni güzergâhta proje uzunluğu 46,2 Km’ye düşmekte olup, yol 13 Km kısalacaktır. 2015 yılı sonuna kadar 1,4 Km Yol tamamlanmıştır. Ayrıca 182 metre Peri1,  91 metrelik Köşmür köprüleri ve 1.296 metrelik T2 tüneli bitirilmiştir.


2016 yılında 178 Metrelik Peri2 köprüsü ile 1.441 metrelik T1 Tüneli  ve 1.012 metrelik T3 Tüneli bitirilmesi hedeflenmektedir” dedi.

Sancak ve Kiğı yoluna para yok


Karayollarında 2016 yatırımları için teklif edilen 4 proje kabul edilmedi. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından 2016 Yatırım Programına Teklif Edilen 279 milyon değerinde  4 büyük yol projesi yatırıma alınmadı.


İşte o projeler: 70 kilometrelik Karakoçan...